Kar123 bu arada yarın öğlen akşam ve gece orta şiddette kar ihtimali bile var söylemiş olayım son gfs güncellemesine göre
Çok sağol ya bilgi verdiğin için ???
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturKar123 bu arada yarın öğlen akşam ve gece orta şiddette kar ihtimali bile var söylemiş olayım son gfs güncellemesine göre
Çok sağol ya bilgi verdiğin için ???
salih bey iyi misiniz o modda olan sizsiniz bence neyse tartışmıyorum sizinle dediklerim yanlis anlasiliyor cunku.
Sistem doğu kardenize gelmesin ama herkes faydalansın nasıl olacak ? az doğuya kaysa 50 alacağına 30 alacak ama nankör insan gözü doymaz 2 metrede yağsa
Yorumumumdan bunu anlaman üzücü sadece geçmiş yillarda sistemin komple dogu krdnize gittigini hatirliyorum yine ayni sey olmasi ürkütüyor farkindaysan komple diyorum sadece sizin yararlanmanizdan bahsediyorum bununda iyi bisi oldugunu dusunmuyorum .
Biz her türlü kaymağı yiyoruz Hatta daha güzelleşebilir ECMWF yağışı ana çıktıda hafif kısmış EPS resmen arttırmış bariz öncesine göre
Insallah çünkü gecmis senelerde de aynı sey oldu diye hatırlıyorum yanılmıyorsam son 2 gün kala sistem dogu karadenize gitmisti ama hayırlısı artık umarim dedigim gibi herkes faydalanir.??
en büyük korkum sistemin dogu karadenize kayması umarım böyle bisi olmaz herkes faydalanir.
Arkadaşlar her zaman bir umut vardır tünelin sonunda göreceğiz o ışığı inşallah
Bi sıkıntı mı oldu batı karadenizde ?
carsamba ve persembeyi ışık hızıyla gecebiliyor muyuz?
Gözlük takarim bu çıktıda hocam nazar değmesin bozmadan kavuşuruz inşallah
insallah hocam insallah ???
Zonguldaka bi MAŞALLAH lütfen sonra bisiler oluyor :'D
B.Karadenizde kar miktarını azaltmaya başladı çekinmedim değil
Yani durdu durdu son günlerdemi sıkıntı yapmaya basladi off valla yagmicak diye aşırı tedirgin oluyorum nazara geliyoruz valla ??
Zonguldakta sıkıntı mı var kar azaldı mı?
Sağdakine daha yakın hocam Zonguldak :D
Hahah tamam hocam sağolasın ?
ya zonguldak bu isaretledigim yerlerden hangisi kafam karıştı?
Azıcık daha güzelleşsin rekor gelecek 17 ocağın 2 katı geliyor inşallah
Hadi inşallah ?