İNEGÖL için önümüzde ki bir kaç gün için kar beklentisi var mı acaba?
teşekkür ederim
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturİNEGÖL için önümüzde ki bir kaç gün için kar beklentisi var mı acaba?
teşekkür ederim
Oldu mu güzel yağış.
Hafif kar yağışı oldu merkezde. köylerde daha fazla yağmış.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Selamlar mustafa16 .
Yoğun kar yağışı doğru. Bu gece yarısı geç saatlerde minik bir cephe girişi var. Bursa'nın özellikle yüksek kesimleri yoğun kar alacak. İnegöl'e özellikle baktım. Rakım olarak konumu çok iyi. 300 rakım gayet yeterli. Güzel bir kaç saat yaşayabilirsin. Yağış anında muhtemelen örtüde oluşacaktır. Yağış gece 3 civarı. Etkisi uzun değil. Gün içinde yağış görünmüyor. Çok hafif geçintiler düşük olasılıkla mevcut.
çok teşekkür ederim.
Merhaba, mgm inegöl için yarın yoğun kar yağışı vermiş. yağarmı acaba ? hayırlısı bakalım.
Merhaba, Bursa-İnegöl içinde yorumlarınızı alabilirmiyim rica etsem.iyi kar alırmıyız acaba? teşekkür ederim
Hayırlı günler diliyorum.meteoroloji bursa-inegöl e yarın için kar tahmini gösteriyor.
sizin görüşlerinizi merak ettim.acaba yağarmı kar.
teşekkür ediyorum
selamlar, kolay gelsin. bursa-inegöl için kar tahmininiz nasıl acaba? teşekkür ederim
çok güzel kar yağdı ve hala yağıyor maşallah. Mgm çarşamba günü için -18 vermiş İnegöl ü olurmu bu kadar soğuk acaba
sonunda kavuştuk çok şükür kar a. Bu mgm pazartesi, salı ve çarşamba gecesi için -13 ler falan demiş. Olurmu bu kadar soğuk sizce .
bursa İnegöl deyim burda bir şey yok
İnegöl e hiç kar yağmadı , cumartesi ve pazar günü için ihtimal varmı acaba
Günaydın, İnegöl de hiç kar yok ?
Günaydın, Bursa-inegöl e kar yağışı ne zaman başlar acaba ? çocuk evde başımın etini yedi ne zaman diye habire soruyor
Bursa-İnegöl de acayip bir sıcak var.piştik resmen
The content cannot be displayed because it is no longer available.
teşekkür ederim