Abartısız söylüyorum 19 yıldır bu şehirde ikamet ediyorum hayatımda hiç böyle bir soğuk görmedim ve hissetmedim. Adım attığım her yer buz 🥶
cmbrn41 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Before-After aradaki süre farkı yaklaşık 35 dakika. Çok keyifliydi Athena Snowreis41 umarım kaçırmamışsınızdır üstadlar… Cümleten herkese iyi geceler ☃️
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Bunları da arşivden çıkardım Şubat 2021 sistemi radarı uyarısı ve sonucu…
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Yağış hafifleyince çok güzel bir before-after atıcam buraya sadece 15-20 dakikada neler olduğunu gösteren
-
Açıkçası sistem adına umutlarım yavaş yavaş tükeniyordu her ne kadar veriler bugünü işaret etmiş olsa dahi. Şuan şu yağışın altında kısa da olsa bir yürüyüş çok iyi geldi.
-
En son profil resmimedeki 6 saatte 51cm kar yağan sistemde böyle bir yoğunluk görmüştüm. 2022 ya da 2021.
-
Çok uzun süredir gözlemlediğim en yoğun kar yağışı göz gözü görmüyor şuan. 10 dakikadır aralıksız yağıyor hiç örtü olmayan ana yolda bile 2-3cm civarı bir örtü oldu.
-
Dışarı attım kendimi inanılmaz kar yağıyor. Hava tupturuncu oldu aydınlandı mesajı aldım attım dışarı kendimi :D
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Arkadaşlar sadece karadeniz üzerindeki kütlelere bakın
Fragman bitti film başlıyor özlemişim şu radarı ya
-
Eve yaklaşık 2 saat önce geldim ben gelirken acayip fırtınayla kar vardı göz gözü görmüyordu ana yollar bile bembeyazdı
-
Oo üstatta geldi kocaeli tayfa zorttex avında
Kaçırır mıyız bu aksiyonu hocam ayıpsın
-
Sabaha kadar buradayız
-
Maşallah İzmit’e beyaz çok yakışıyor 🥶