Benim tahminimce bu gece görsellik bile olsa bir şeyler yakalayacağız çünkü dek çok uzun.
Aynen öyle bence de
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBenim tahminimce bu gece görsellik bile olsa bir şeyler yakalayacağız çünkü dek çok uzun.
Aynen öyle bence de
Yağış uzun süreceği için bir süre yağış formatı kky olsada daha sonrasında tahminimce kar olur.
Aynen bence de kafamda onu hesaplıyordum az önce dek bandının uzunluğunu görünce
Valla bir şeyler yağıyo ama anlayamadım yağmur mu kky mi nedir?
İlk başta kky olarak başladı hafif saf kar yağdı arabaların üstünde beyazlık oldu şuan direkt yağmura çevirdi Derincede
KKY Başladı anlık
O kütle Körfezdeyken dışardayım şakır şakır yağmur yağıyordu 20 dk önce
Rüzgar yönü karayel
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Şiddetli esiyordu yüzümün her tarafı buz tuttu muhteşem bir soğuk
Dışarıda mis gibi soğuk var, 15 dakika bakkala gittim mükemmel deneyim.
Çok uzun zaman sonra bu kadar net bir soğuk hissettim ben de açıkçası
Maalesef jules verne sistemi tarih oldu. Belki bir sonraki yılın kış sezonunda böyle bir sistem gelebilir.
Hocam siz kahinsiniz sanırım geçen gün de daha şubata girmeden şubat ayını bitirmiştiniz.
sinan. Abim 5 şubat niyet böyle geldi
Hocam 24 saat sonrasından emin olmayan modellerin 300 saatine neden bu kadar takılıyorsunuz? Biraz vakit geçsin 180. saate girsin, 120. saate girsin net bir şey o zaman konuşulur. Bugün +5 verir yarın -25 verir ikisi de kesin değil ki.
Hocam neden dalga geçiyorsunuz ben düzgünce sorumu sordum hiçte üslubumu bozmadım siz niye dalga geçiyorsunuz amacınız ney anlayamadım
Dalga geçmemiş ki
Daha çok şey anlatırdım ama yoruldum, son bir şey diyerek tartışmayı sonlandırmak istiyorum iphone 12 nin işlemcisi ve kamerası daha iyi olabilir fakat 11t pronun diğer tüm özellikleri daha iyi. İyi öğlenler görüşürüz.
Bence sürekli bir şey anlatıp bir şeyleri kanıtlamaya çalışmak yerine bazen karşındakini dinlemeyi ve onun görüşlerini düşünüp, o görüşler üstünden konuşmayı da denemelisin. Tek taraflı bir tartışma olmaktan çıkar böylece. İyi öğlenler cümleten.
Tamam dostum kainatı en iyi telefonu Xiaomi T11 Pro ayrıca girdiğin her tartışmada da sen haklısın :D
Ghost özellikler çıktı başımıza vah vah,
Hahahaha :D
Değil. Karşılaştırma yap bakalım iphone 12 pro ile xiaomi 11t Pro
İşlemcisi açık ara daha iyi,
Kamerası DXOMARK kamera kalite testi ölçümüne göre daha iyi,
Senin telefonunun tek artısı şarj.
Senin telefonundaki 108mp kamerası, iPhone 12 Pro'nun 12mp kamerasından daha kötü olacaktır. Sadece internette yazan sayılarla olmuyor o işler bin tane değişken var
Sadece bir örnek şimdi de kameraya takılıp kalma :D