Çorum kargı ilçesinde kar yağışı nasıl olur hocalarım. Genelde yaylasında güzel kar olurken merkezde Rakım düşük olduğu için az oluyor
Namikkastamonu tarafından yazılan gönderiler
-
-
Gfs Orta ve Doğu karadeniz için Sıkıntılı.
Ecmwf'ye bakacağız sistem yarın akşam netleşir.
Hayırlı akşamlar hocam . Ben çorum kargıda ikamet ediyorum. Buranın havasını çözemedim Akdeniz iklimi var gibi . İnşallah güzel bir kar yağışı gelir cumartesi ve pazar
-
Hayırlı akşamlar . Yeri burası mı bilmiyorum ama en iyi hava durumu yapan site hangisi . Model takibi vb yapmayı pek bilmiyorum. Kaç tane hava durumu sitesi indirdim hiçbiri sağlam tahmin yapmıyor. Teşekkürler
-
Hayırlı akşamlar. Çorum kargı ilçesinde örtü olma ihtimali var mı
-
Hocam kastamonu hakkında düşünceniz nedir . Teşekkürler
-
Batman akşamdan sonra sıcaklık düşüşüyle birlikte kar görecek.Radar takibi önemli.Ayrica Diyarbakir Mardin ve özelikle Şirnak-Siirt hatti yoğun kar yağışlari görülecek.
Buna kurtalan dahil mi hocam. Siirt le çok farklı bura
-
Kötü değil sadece öteledi biraz.Bu sistemde Cİzre Kurtalan Urfa merkez gibi zor kar alan yerler de örtülü kar alacak.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. İnşallah üstad bakalim kurtalan için sabırsızlanıyorum bekliyorum. 17 civari bekliyorsunuz demi burda da ?
-
mkaymaz21 hocam eline sağlık. Takibe devam
-
Abem sen burayi takip et.Kar haritaları çok değişir ve her konumu ayrıntılı göstermez bazen.Sadece görüntü olarak birkaç fikir verir.Ornek Valden voltran a 2metre bile kar veren kar haritası vardı.Soylesin şimdi kaç cm kar var=D
Eyvallah Üstad . İyki varsınız çok güzel oluyor takip etmek . Elinize sağlık
-
Abi windy takip ediyorum. Dün kurtalana 50 cm kar veriyordu..şimdi yok... Hangi siteyi takip edelim bi öneriniz var mı ..Weawow hava durumu ve the weather channal ayrıca telefonda yüklü
-
Siirt kurtalan için öngörünüz nedir hocam .Rabbim kolaylık versin tahminlerinizde. Siirt e göre biraz alçakta kalıyor. Teşekkür
-
Gelecek olan sistemde en şanslı şehir siirt olacak yineOrda da Kurtalan sıkıntı hep sıcaklık yüksek kaliyor orda.
Sistem biraz daha netlik kazansın il ilçe tahminlerine başlarız.Çoğu yer sınırda kalacak.
Aynen abi kurtalan dediğin gibi aslında gece soğuk oluyor ama sıcaklık gündüz çok sıcak oluyor . Nasip bakalım. Geçen sene güzel kar yağdırılmıştı
-
Namık Kapucu . Aslen kastamonu luyum. Benim tutkum küçüklükten beridir herkes gibi. 32 yaşındayım. Polis memuru olarak siirt kurtalan da görev yapıyorum . Sistemci5534 kardesim Emre özkul la aynı sınıftaydık . Şaşırdım onu bu sitede görünce ve çok sevindim . Sağlıcakla kalın