Hayırlı geceler herkese 🙏
Yasin71 tarafından yazılan gönderiler
-
-
çok teşekkür ediyorum ☺️
çok teşekkür ediyorum sağ olun 🙏
-
Doğum günün kutlu olsun Yasin71 hocam
Çok teşekkür ediyorum ☺️🙏
-
Yasin71 doğum günün kutlu olsun abim
Nice güzel yaşlara
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Çok teşekkür ediyorum dayım,Allah razı olsun, hep birlikte inşallah ❤️🫶
-
Gem güzel gelmiş 👏
-
Gem de güzel güncelleme oluyor bakalım oraya da
-
Afrika yeme riskimiz var yağış yok sistem de balkanlarda kaldı
-
beğeni edelim arkadaşlar 👏Harici İçerik www.instagram.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Hayırlı akşamlar herkese 🙌
-
Whisper eline emeğine sağlık dayı 👏
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Evet çocukluğumuzda bizlere havayı doğayı sevdiren, bizi kendi mesleğine havaya meteoroloji bilimine bağlayan, hem müzisyen hem meteoroloji
Mühendisi kimliği ile bizlere bu mesleği en güzel şekilde sevdiren adam Gökhan ABURu yaklaşık 1 saat önce maalesef kaybettik. Allahtan rahmet yakınlarına ailesine başta olmak üzere, biz karseverler havaseverler tüm sevenlerine başsağlığı dileklerimizi iletiyoruz. tüm meteoroloji camiasının başı sağ olsun Özleneceksin Gökhan Hocam … 😔😔
Güzel insanlar bir bir gidiyor.. Çok severdim kendisini meteoroloji haberlerini bundan duymak bizi heyecanlandırırdı. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
-
Aleykümselam abim,iyi gezmeler diyelim..
Geç kaldık selamını almaya..
Hayırlı geceler herkese..
İnsan gözü yakın çekim
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Teşekkür ederim dayı 🙌☺️