Pw ısı akışı veren çıktı gfs şimdi vermiyor. Yani modleler de kararsızlık var
Bu kararsızlığı gfs çözecekse işimiz var hocam saygılar
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturPw ısı akışı veren çıktı gfs şimdi vermiyor. Yani modleler de kararsızlık var
Bu kararsızlığı gfs çözecekse işimiz var hocam saygılar
pw çok kuvvetli kendi etrafında döndükçe dönüyor azorun girebileceği yer yok azorunda boş bıraktığı bir yer yok salınım olmuyor
Yarın bambaşka bir sunum ile karşımıza çıkacak bu model iki iki dört saçmalıyor 😂
Azora bak atlantikte geziyor
Whisper eline emeğine sağlık dayım 👏
elektrik kesik ve deprem oldu
Allah beterinden korusun kardeşim. Geçmiş olsun. Hayırlı cumalar herkese
Polis01 Hasan abicim doğum günün kutlu olsun, nice sağlıklı yaşlara 🤲
Şu güzelliğe bak be ülkenin her tarafı beyaz rahmet ile kaplı 🙈 😎 🤲
Athena eline emeğine sağlık 👏
276 toplam kar
Athena napıyorsun kardeşim balkonu doldurur bu 😎🤣
birde anı sıcaklık düşüşü olacak yağmurdan kara çevirecek en sevdiğim olaylardan biri bir anda yağmur kara dönüp ortalığın sakinlesmesi
Diyagramda yağışla soğuk aynı anda giriyor bakalım nasıl olacak merakla bekliyorum
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
🙈🤲
Angora Icon böyle,gfs de fena umarım değişmez. Fazla ümitlenmeyelim ama cumartesi gecesi,pazar sabahına örtü ile uyanabiliriz. 🫡🤲
Haa 😂🤣 hangi oyun hocam?
Destiny 2 birde rocket league diye oyun arabalarla maç falan yapıyorsun 😅
Hocam şannsızmışssın 😔
Yok hocam sanırım yanlış anlaşıldım 😂 700 tl olan oyun bedava olmuş dün onu aldım beleşe 😂
Whisper eline sağlık dayım. Bu hafta sonu yağışlarımız var rakımı yüksek olan iç kesimler kar görür. Onun haricinde ay sonuna kadar önemli bir şey yok. Haftaya iç kesimler için bir sistem daha görünüyor bu sefer yağışlar sağlam soğuk da yeterli olursa merkezlere de kar düşer