Batman 20.01.2022
zedxtr72 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Lünpen
Hocam doğrusu LÜMPEN
-
:(( Batman rakımıda çok düşük bir yer değil bu sistemde de kar almıyorsa hangisinde alacak Tam Güneydoğu sistemiydi
Rakımla alakası yok hocam kütleler mardin dağlarında takılıp kalıyor yağış bize ulaşamadan eriyor
-
Batman sistem sonu az birşey kar görür 5 cm yapar gider
-
Batman siirt mardin üçgeni fos çıktı
-
Batman için sistem mistem kovalamıyacam artık yıldım yoruldum
-
-
Model paylaşımında da yazdım. Modeller 3-7 mart arası bir şeyler görüyor. Gelirse Ukrayna-Kırımdan gelir büyük İhtimalle. Ama soğuklar ne kadar dalar, azor ne kadar yükselir,ab azora ne kadar baskı yapar onu bilmiyoruz. Kırımdan gelip akdenize dalabilirse o zaman bu senenin acısını çıkarirız. Artık 3-4 gün daha takip edecez.
bu sefer son 48h girmeyene kadar takip etmemeye kararlıyım ?
-
Harunsalman Hayırlı olsun harun artık senle batmanın üstündeki şanssızlığı kırarız
-
Kışı bitirelim mardin ve batman için bu son şanstı olmadı
-
Li ser xêrê be. iki sistemdir kaymağı Diyarbakır yiyor. Biz de izliyoruz. Benim korkum Batmanda yine yağmur olarak düşmesi. ?
Sıcaklık çok yüksek zaten yağışta yok
-
Kütle yok mardin batman için
-
Diyarbakir da olan varsa akşam 6-7 gibi başlayacak kar.Gece 11-12ye kadar devam edecek
Batmanın kaçta başlar hocam
-
sabahki yağışHarici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
Batman akşamdan sonra sıcaklık düşüşüyle birlikte kar görecek.Radar takibi önemli.Ayrica Diyarbakir Mardin ve özelikle Şirnak-Siirt hatti yoğun kar yağışlari görülecek.
Bizde yoğun görürmüyüz yağarsa eğer