Sinan anadolu yakası doğu sahilleri akşam yerde tutmalık kar olur mu. Teşekkürler
Mansur filis tarafından yazılan gönderiler
-
-
Merhaba arkadaşlar çarşamba günü çok enteresan şeyler olacak herkes pazar pts ye odaklandı ancak çarşamba günü geçen yılki vortekse benzer oluşum bu sefer -40 lık 500 hpa sı ile İstanbulu inletmeye geliyor gökgürültülü yoğun kar ve tipi söz konusu son yılların en ilginç iç içe geçmiş sistemler zincirini yaşayacağız o 5 cm 10 cm diyen gözleri sürmeli kulakları küpeli sırtı dövmeli tahmincileri görecem bu sistem bittikten sonra. Ha bir şey daha sistem ömrü giderek uzayacak gibi aradaki o ısınma da kalktı sistemin cumaya kadar yolu var bakalım tablo olumluya evrilmeye başladı bu sistemin ilk atağında bile son 48 saatte lehimizi 180 derece döndü ya daha ne dönüşler görecez ne dönüşler bunları gaz vermek için yazmıyorun bunu bilin lütfen arkadaşlar. Yarından itibaren cumaya kadar ne enteresan şeyler görecez hayal bile edemiyorum gerçekten
Tarantula Normalde çok gözükmez, yazdıysa birşeyler olacaktır demektir.. son bir şarkı istiyorum kardeş senden, son bir şarkı. Bir ihtimal daha var...
-
cografyaciburak hocayı çok eskilerden beri takip ederim her zaman abartmadan tahmin yapar çokta başarılıdır bence. Bende çok umutluydum fakat olmadı bazen olmayınca olmuyo napalım sağlık olsun
-
bizim kartal sahil bu şekilde
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
kutıplardan soğuk geldi yine olmadı :D:D