Maşallah çok iyi
Mansur filis tarafından yazılan gönderiler
-
-
batida alcak basinc olmamasinin nedeni zaten Azor'un fazla dibimize girmesi. Azor yuksek basinci aslinda sıkıştıriyor cunku Azor yuksek basincinin da batisinda izlanda cok fazla sisiyor bu da Azor'un bize fazla dayanmasina neden oluyor.
Ben tam iyi okuyamıyorum sanırım modelleri, Azor Azor gibi değil zaten Avrupa'da yüksek basınç varmış gibi duruyor sanırım onu kastettiniz.
-
neden doğuluyor CAN üstad azorda sıkıştırmıyor doğulamasının tek sebebi batıda AB olmaması mı
-
GFS olarak gelmesini temenni ediyorum ya herkes kendi bölgesini istiyor doğal olarak ama 2017 den beri doğru düzgün kış yaşayamadık ya
-
21-22-23-24 sistem tarihlerimiz.
hocam çekirdek her güncellemede farklı konumlanıyor bu seferde doğu karadenize konumlandı batılar mı böyle mi gelir görüşünüz nedir
-
anladığım kadarıyla sistem öyle yada böyle geliyor sadece hangi bölge ne kadar etkilenecek orası değişime açık
-
yarını beklemeyin hocam biz bekleyemeyiz söyleyin gitsin. nede olsa adı üzerinde tahmin olduğunu bilecek olgunluktayız.
-
hadi tekrar güncellensin ya bağımlı olduk valla billa
-
anadolu yakası sahil bandı 20 cm alsın bana yeter
-
Davet edeyim
böyle söyle patron
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
belki sistemin şerefine Efsane-Semih geri katılır aramıza
-
herkes hatırlayamıyor ama tarihte yanılabilirim 4 ocak 2002 tarihinde bir sistem yaşamıştık o sistem benim için en keyifli ve en unutulmaz olan kar yağışıydı.
-
Şahsen ben karın 2004 gibi yağmasını istemem tipi şeklinde yağmıştı ve boğaz köprüsünün halatı kopmuştu o sistemde
o başka bir seviyeydi hava resmen güven veriyordu yok yağarken eriyecek mi yağış kesilecek mi derdi yoktu karayel bıçak gibi kesiyordu yüzünü.
-
2004 kışında meşhur sistemden 1 ay sonra kadar (ne kadar geçti tam hatırlayamıyorum) bir kar daha yağmıştı ve hiç fena değildi neredeyse 30 40 cm birikim yapmıştı hatırlayan var mı?
-
potansiyeli 2017 kadar var mı hocam