Gece gfs günncellemesi nasıl geldi arkadaşlar uyuyordum bakamadım
Mansur filis tarafından yazılan gönderiler
-
-
bu şekilde cografyaciburak hocanın açtığı başlık tutuyor.
-
keşke 2 saatte bir güncellense bunun adrenalini bile güzel
-
Bizim en kadim dostumuz azormuş
-
çekmeköydeyim hayatımda hiç bu kadar büyük kar taneleri görmemiştim mandalina büyüklüğünde yağıyor
-
hocalarımız daha iyi bilir ama bence 5 6 gün var ve zonal rüzgarlar çok kuvvetli olduğu için modeller kestiremiyor o yüzden her çıktı farklı senaryo sunuyor bize ben böyle yorumladım.
-
Dostlar nasıl geldi emc verisi
-
UsTaD bu derece haritasına nereden bakıyoruz
-
benim anlamadığım şey ben şuanda çekmeköydeyim rakım 125 karasal bir yer neden yağmur yağıyor. beykoz dedikleri yerin rakımı 50 metre 100 metre ayrıyeten deniz kenarı orada nasıl tutuyor
-
sadece yolda yürürken gırrç gırç ses gelmesini istiyordum çok mu şey istedim ya
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Üstaflar bir yorumlasanız nasıl ilerliyor görşleriniz ne
-
CAN gayet iyi anladım. bizim için bölünmesi yetmiyor Avrupa'da yüksek hakim olması lazım
-
CAN hocam şuan ki görüntülere göre veya (öngördüğünüz potansiyele göre) incelediğinizde bu sistem ile 2017 kıyaslaması yaparsak soğuk olarak ve birikim olarak benzerlikler var mı veya farklar?
-
Merhaba üyelerin altında bulunan acemi üye üye usta üye gibi rozetler neye göre ve nasıl alınıyor acaba. site içinde aradım bununla ilgili bir veri ama bulamadım.
-
Erimesin abi işte onu istemiyoruz 1hafta kalsın
Gönül cennete gitmek istiyor ama günahlar el vermiyor işte bende onu istiyorum :))