Muammer Güler, “açıkçası yaklaşan iki basınç sisteminin İstanbul üzerinde kesişecek olması bizi ürkütüyor”
Yaşı küçük olanlar bilmez bu sözü.. bunun gibi bir söz duymak istiyorum AKOM'dan
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturMuammer Güler, “açıkçası yaklaşan iki basınç sisteminin İstanbul üzerinde kesişecek olması bizi ürkütüyor”
Yaşı küçük olanlar bilmez bu sözü.. bunun gibi bir söz duymak istiyorum AKOM'dan
Rönesans tablosu gibi Maşallah Allah bize nasip ettin bu sistemi
ab filan kalmadı hepsi dağıldı gitti çekirdek o kadar güçlü ki gören parazit kayboluyor
geliyor ya iste
psikolojik sanırım o mor renk tam Marmara'nın üstüne park etmeyince olmadı gibi hissediyorum.
İtalya'ya da gitmedi bize de gelmedi
wortex bölündü bölünecek
AKOM gece İstanbul için kar yağışı vermiş ilginç.
Yağış haritaları ile ilgili olarak konumunuza verilene çok aldırmayın 1 gün de çöp olabilir veri ancak ecm özelinde yağış haritasın da İstanbul adına ipucu karadeniz olmuştur. Karadeniz pembe-kırmızı boyandıysa istanbul tatmin edici kar alır.
denizi bile boyamış hocam
meşaleleri yakalım mı hocalarım yoksa erken mi?
Eren eline sağlık dostum.
italyanlar şuanda sevinçten dört köşe ama bilmiyolarki o ab egeye kayacak
Sinan hocam baktın mı ECMWF ye nasıl çıktı sabahki güncelleme
Devam ederim abim
Yorumlar var ,daha önceden bırakmam lazım diye yazmışsın ama ben atarım diyen yok
Cumadan sonra el attık bizde
Eline emeğine sağlık
namaz kabul olmuş üstad :)))
yada önceden 2 3 senede bir sağlam yağardı arada kalan seneler azda olsa yağardı artık o sağlam kar yağışları 2 3 seneden 10 seneye filan çıktı sanırım