Boşuna yorulduk gibi bir şey.
aslında boşuna yorulmadık patron demek ki gelen sistemler böyle artık bizlik bir durum yok
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBoşuna yorulduk gibi bir şey.
aslında boşuna yorulmadık patron demek ki gelen sistemler böyle artık bizlik bir durum yok
kendi konumum adına konuşuyorum evim kartalda iş yerim Çekmeköy'de kartalda kar namına bir şey göremedim sadece havada bazen kar bazen sulu kar gördüm. Çekmeköy'de ise yağarken yerler tuttu kesilince eridi tutan karda vıcık vıcıktı.
Yaşım itibari ile 90lı seneleri saymıyorum. 2002, 2004, 2006, 2012, 2015, 2017 hepsini net hatırlıyorum, bu gelen sistem değil önceden bunları sistemden saymazdık.
Yorumlayacak hocalarımız burada mı? bence iyi gidiyor iskandinav yükseğide iyi gibi
Çekmeköy taşdelende yağmur yağıyor
cografyaciburak eğer kaçarsa Avrupa ihtimali mi yüksek Kafkasya mı hocam?
İslandinav yükseği düşüyor her güncellemede avrupaya dalmaz inşallah
Hocalarımız daha iyi yorumlar ama 1050 iskandinavya üzerine oturdu bu güzel bence
bu sistemin gelip gelmeyeceği bana bağlı o tarihe kadar birine kar geliyor çok fena hemde diye söylersem kesin gelmiyor senelerdir denendi onandı bu yöntem
eğer gelirse adı Kırmızı Boğa olsun mu:)) REDBULL
bu gelsin seneye boş geçsin başka bir şey istemem
cografyaciburak hocam niye bizim enlemlere inmiyor, azoru ezip Avrupa'ya geçmeye çalışıyor.. bize gelmesini engelleyecek parazit mi var?
Tahmin yapmanı özlemişiz
Sinan anadolu yakası doğu sahilleri akşam yerde tutmalık kar olur mu. Teşekkürler
Merhaba arkadaşlar çarşamba günü çok enteresan şeyler olacak herkes pazar pts ye odaklandı ancak çarşamba günü geçen yılki vortekse benzer oluşum bu sefer -40 lık 500 hpa sı ile İstanbulu inletmeye geliyor gökgürültülü yoğun kar ve tipi söz konusu son yılların en ilginç iç içe geçmiş sistemler zincirini yaşayacağız o 5 cm 10 cm diyen gözleri sürmeli kulakları küpeli sırtı dövmeli tahmincileri görecem bu sistem bittikten sonra. Ha bir şey daha sistem ömrü giderek uzayacak gibi aradaki o ısınma da kalktı sistemin cumaya kadar yolu var bakalım tablo olumluya evrilmeye başladı bu sistemin ilk atağında bile son 48 saatte lehimizi 180 derece döndü ya daha ne dönüşler görecez ne dönüşler bunları gaz vermek için yazmıyorun bunu bilin lütfen arkadaşlar. Yarından itibaren cumaya kadar ne enteresan şeyler görecez hayal bile edemiyorum gerçekten
Tarantula Normalde çok gözükmez, yazdıysa birşeyler olacaktır demektir.. son bir şarkı istiyorum kardeş senden, son bir şarkı. Bir ihtimal daha var...
cografyaciburak hocayı çok eskilerden beri takip ederim her zaman abartmadan tahmin yapar çokta başarılıdır bence. Bende çok umutluydum fakat olmadı bazen olmayınca olmuyo napalım sağlık olsun