Herkese günaydın iyi pazarlar
Jaxen28 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Doğu karadeniz nasıl olur cevaplarsanız sevinirim
-
zonal rüzgarlar zayıflamadıkça işimiz zor
-
Buraya anca kırım sistemi gelirse güzel kar birikimi oluyor balkandan gelince çok yağmıyor geçen sene hep balkandan geldi batı taraflar bayram etti bizede kırıntılar kaldı doğu karadeniz olarak buraya sağlam kar yağacaksa kırım sistemi lazım şahsi fikrim olarak inş bu yıl alırız kırım sistemi
-
bu ne ya çok doğulu çıktı
-
Bu sistemin favorisi Orta ve Doğu Karadeniz,güzel kar yağışı alacaklar şimdiden hazırlıklara başlasınlar 😎
Sahillerde dahil mi acaba
-
Sahil kesimlerine ne zaman kar gelir cevaplarsanız sevinirim güncellemeler güzel ilerliyor gibi
-
bir şey sormak istiyorum yağışı bol tahmin vermiş ülkemiz adına kırım civarınada soğuk vermiş 2020 deki yoğun kar yağışını yakalayabilir miyiz kırımdan gelmişti o sistem de cevaplarsanız sevirim
-
Rusya üzerinden gelen soğuk gelirse erken kışı yaşarız
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Avrupa modeli güncellendi. Rusya üzerine çok kuvvetli, mor renk soğuklar iniyor sonrasında bize iniyordu ilginç şeyler olcak gibi bakalım
-
abiler bir şey soruca ama bazıları modellerin yani ocak ayına bakabiliyor ama bende en fazla 384 suite yazıyor ekim 14 e kadar ocak ayına nasıl bakabilirm yardımcı olursanız sevinirim
-
Hayırlı Sabahlar
-
Ben bir şey sormak istiyorum bu seneki kış bölgemiz için nasıl geçicek şu anki verilere göre cevaplarsanız sevinirim umarım bol karlı olur