MGM samsuna neredeyse 1hafta yağmur vermiş
55KARLIGUNLER tarafından yazılan gönderiler
-
-
kameradan bakınca sulu kar yağıyor gözüküyor
-
Ay sonu mini bir ull havaların soğuk kalmasını sağlayacak ve yeni yağışlar getirecek gibi duruyor. Ardından nisanda sert sistemler alabiliriz 4 10 arası şimdilik modellerde ayrışma var bakalım takipteyiz
hocam yarın samsun 130rakımda kky olabilir mi mgm 4derece yağmur vermiş
-
https://www.narven.com.tr/tr/kamera
bolu kamera linki varmı ben bulamadım
-
MGM zonguldak bartın ve sinop kky vermiş samsun 130rakımda olabilir mi kky ?sıcaklık 4derece vermiş olur herhalde
-
Bolu'da kışın bile olmadığı kadar muazzam bir kar var şu anda fakat nedense fazla tutmuyor.
evet bolu kameradan görüyorum güzel yağıyor
-
SAMSUN radarında sarı kütle var galiba
-
Şükürler olsun kar başladı
hayırlı olsun şiddeti nasıl?
-
NERELERİ etkilemişti bu sistem ?
-
ardaalper sen geçen sene kac cm gördün orduda
-
Bölgemiz kıyılarında kar beklemiyorum
Zonguldaklı arkadaşlar mgm biraz şaşırmış 27sinde 850hpada -3 -4 var kar olanaksız diyebilirim kıyılarda
26sında ise -5 -6 var kar beklemiyorum yine belki yağış yoğunlaştığı zaman ama ben beklemiyorum kıyılarda kar
Semih Ö. başından beri diyorum o kar icondaki iç kesimlere verilen kar o verdiği kar denizi doldurmuyorsa kıyılara yakın yerlerde ve kıyılarda kar miktarı değildir o
SAMSUN 130rakımda olabilir mi kar ?
-
Merkezde yağmue var rakımınızın faydası bu
gece orda da kara döner inşallah
-
samsunda yoğun kky grapuel yağıyor sert rüzgar var hava baya soğuk
-
samsunda sıcaklık düşüyor şuan 5 derece
-
Tokatta bu gece saatlerinden itibaren kar yağışı olacak gözüküyor yarın sabah devam öğleden sonra keser görünüyor.
Trabzon yomra 400 rakım kky olabilie bugün etkili yağış gelirse kara da çevirebilir sistem sürpriz yapıyor birçok noktada
hocam samsun ne olur?