mustafa28 tarafından yazılan gönderiler

İlk haftaları pek kaale almamak lazım.. Düşmeden orta sıralarda yer alırsa seneye rahat eder yine d bu sene işleri zor.

87 civarı Hull net pozisyonu kaçırmasa yenebilirdi. Nerede bitirirler bilemem ama bence düşmeyecekler. Üst profil takımlar şu ana kadar puan kaybı yaşadı hep

Manchester United, Aston Villa ve Chelsea.

Bu arada ilerleyen yıllarda Trabzonspor satıldı haberide gelirse şaşırmam bir anda bu kadar para verecek duruma gelmemiz şüpheli. Tesislerin satışı direkt borca gitti

ben bir galatasaray taraftari olarak bu adamin gitmesi benim isime gelir. iyi bir teknik direktor. ama lakin herseyden once kalender saygin kaliteli bir insan gordugum en saygin fenerbahcelilerden biri bu adam icin ben fenerbahce maclarini izliyorum. uzuldum yani yazik adama kimse sahip cikmiyor kimse orali olmuyor basarilarini gormezden geliyor. benim icin terim gibi degerli bir insanidr. cok uzucu ismail hocanin basina gelenler. sosyal medya bir yandan taraftar bir yandan olmamasi gereken seyler. ama ayni sevgi ve ozveri ile gorevine devam edecektir eger istenirse oylede fenerbahcelidir.

Benim işime gelmez 😅 bizim gündemde pep varken bir anda Fener'in de devreye girmesini istemem

Dünün tam tersi bir görüntü vardı bence. GS ilk yarı iyi ikinci yarı kötüydü, FB ise ikinci yarı iyi başlayıp çok net pozisyonlardan yararlanamadı. Kısaca galibiyet çok yakındı.

Ayrıca Sahutt ve Whisper dayımın dediği gibi hakemlerin tavırları bir garip. Dün akşamki penaltı bence yoruma açık ama net bir kırmızı kart es geçildi. Bugünde aynı terane dybalanın faul bile olmayan pozisyonu, VAR olmasa FB aleyhine penaltı olarak geri dönecekti.

Siz yeni mi görüyonuz bilmiyorum ama Trabzonspor Ferencvaroş ilk maçında da aynı nane oldu. Adam penaltı vermedi ayağa basmada

Hüseyin Çimşir kulüp bünyesinde durmaya devam edecek olağanüstü durumlarda sürekli teknik adam bulmak istenmiyor. Gelecek kişi yanında istemezse Scout'a geçer ama kulüpte kalır

Yabancı kaynağa göre Guardiola'da para konusu bitmiş sadece ikna etmek kalmış deniyor. Kaynağıda bırakıyorum

Harici İçerik x.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.