Eyvah eyvah Trabzonspor taraftarı yavaştan yavaştan hocayı göndermeye çalışıyor anlaşılan hocanın ligde 2 haftası var galibiyet çıkaramazsa tekmeyi taraftar vuracak
Ünal Karaman gelse keşke ama yönetim Fatih Tekke’yi getirse şaşırmam
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturEyvah eyvah Trabzonspor taraftarı yavaştan yavaştan hocayı göndermeye çalışıyor anlaşılan hocanın ligde 2 haftası var galibiyet çıkaramazsa tekmeyi taraftar vuracak
Ünal Karaman gelse keşke ama yönetim Fatih Tekke’yi getirse şaşırmam
Sivasspor için üzgünüm pozisyon yok denecek kadar azdı malum TRT çok az dk paylaşıyor exxen ise 6 dk falan
izlenip izlenmemek önemli değil denemek ![]()
Perşembe günü YouTube da kura çekimi için özel animasyonlu kura çekimi yayını yapabilirim belki öyle bir şey aklımda vardı yarın akşama doğru bir denemesini yaparım kapalı yayınla inşallah diyelim niyet olursa linki de paylaşırım
Trabzonspor şampiyonlar ligine veda etti
Cem Bölükbaşı takımı Charauz Racing System ile sözleşmesini karşılıklı olarak feshetti
O ses varya hiç çekilmez
Adamlar biz nere düştük diyorlar kesin bu diğerlerinin yanında hafif kalır
Trabzonspor bir de asıl transferleri bekletiyor guruplara kalırsa onlara yönelecek kalamazsa transferi kapatır
Trabzonspor’un zaten guruplara kalırsa ülke puanı 1.000 artacak fener ve Başakşehirde yenerse 1.400 olur Sivas’tan ümidim yok
Kopenhag’ın kaldığı otelin içinde olmak istemezdim adamlar kulaklık taksa bile uyuyamaz
Maccabi Haifa’nın Guruplara kalması sonucu ülke puanında 21. Sıraya geriledik bugünkü maç çok kritik guruplara kalmamız lazım
3 dakika sonra ilk gösterim başlıyor likten izleyebilirsiniz
İlk gösterim bittikten sonra da yine buradan izleyebilirsiniz