mustafa28 tarafından yazılan gönderiler

Son Spoiler Perşembe 00.00 da ilk gösterimle yayında

Spoiler Göster

Harici İçerik youtu.be
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

Ufak bir Spoiler

Spoiler Göster

Bir takımın ki daha hazır şu an sadece kanal belirlenmesini bekliyorum

Harici İçerik youtu.be
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

Bu gece 00.00 da ilk gösterimle yayında

Spoiler 2 Perşembe 00.00 da ilk gösterimle yayında

Spoiler Göster

Harici İçerik youtu.be

Bakasetas’ın çekilen MR sonuçlarına göre ciddi bir sıkıntısı yok ama Kopenhag maçında oynaması zor

Aslında dezavantajının yanında avantajında olabilir Abdülkadir Bakasetas ikilisi arkada çok boşluk bırakıyor bu inattan zor da olsa vazgeçtik 1 maçlık

Muhtemel 11 Vereyim

Uğurcan - Eren - Vitor Hugo - Bartra - Larsen

Bardhi - Siopis - Abdülkadir - Trezeguet - Djaniny - Cornelius

Ufak bir Spoiler

Spoiler Göster

Bir takımın ki daha hazır şu an sadece kanal belirlenmesini bekliyorum

Harici İçerik youtu.be

Şimdi her aman dediğim bir şey vardı ortaya çıktı

Ünal Karaman Dönemi

Nwakaeme, Uğurcan Çakır, Abdülkadir Ömür şampiyonluğa giderken bir anda kovulup yerine Çimşir getirildi daha iyi adam gelseydi şampiyonduk da o kısma girmeyecem

Abdullah Avcı dönemi Şampiyonlukta en büyük pay sahipleri

Uğurcan Çakır ve Nwakaeme şampiyonlukta aslında Avcı’dan yana %50 idi Nwakaeme gitti Avcı’nın foyası ortaya çıktı bence Nwakaeme’den özür dilemene kadar Ünal Karaman’dan özür dilensin

Dün paylaştığım kel fotom sahteydi snapchatten oluşturdum, kandırdım sizi yanii...

Kusura bakmayın 😂

Kolyem ve yüzüğüm nasıl? Yakışmış mı

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

,

ben soracaktım bir ara böyle bir moda vardı çünkü :) Yakışmış