Yanlış paylaşım yapmışım düzeltelim hemen ![]()
mustafa28 tarafından yazılan gönderiler
-
-
TFF 2.Lige düşen ilk takım Balıkesirspor oldu
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Bölgesel Amatör Lig heyecanı bu hafta sonu ilk etabı sona eriyor 9 bölge de 3 gurubun birincileri ikinci etapta tek maç usulle gurup oluşturacaklar bakalım 3. Lig bileti hangi 9 takımın olacak
-
İstanbul Valiliği, Galatasaray'a dava açtı. (Hürriyet)
Davadaki 3 talep:
🔸 Olağan genel kurul iptali
🔸 Seçim kararının iptali
🔸 Kulüp tüzüğünün idari ibrasızlıkla ilgili tüm maddelerinin iptali
-
Gaziantep FK - Trabzonspor maçı Trabzonspor’un uçağının yoğun sis nedeniyle kalkmaması nedeniyle Cumartesi 20:30 a ertelendi
-
Merhaba bu işi iyi bilen kişiler cevaplarsa sevinirim.
Perşembe günü oraj görülecek biliyorum ancak kuvveti ne denli bilmem hangi renkte kütleler görürüz. Daha önemlisi Kocaelinin doğusu oraj konusunda şanslı mı
Yusuf hocam hikayeyi devam ettirecek misin çok sarıyordu
-
mustafa28 Namikkastamonu yusivko GeraltOfRivia doğum gününüz kutlu olsun.
Teşekkürler
-
Günaydın hayırlı sabahlar. mustafa28 yeni yaşın kutlu olsun kardeşim. Nice yaşlara inşallah
Teşekkürler abim biraz geç gördüm ama olsun
-
Dün oynanan Trabzonspor - Beşiktaş maçında dakika 47 de çift vuruş sırasında bir kural hatası olduğu söyleniyor Beşiktaş takımı kural hatası için başvuracağı söyleniyor
TFF Başkanı Nihat Özdemir İstifa Etti
ZTK Finali Atatürk Olimpiyat Stadyumun da oynanacağı açıklandı
-
Bu dediğim uygulama BAL liginde mevcut altını çizerim
-
Aslında aklımdan geçen düşünce şu süper ligde yer alan en alt yerde yer alan bir İstanbul ve Anadolu takımı direk düşsün yerine İstanbul ve Anadolu gurubundan 2 şer takım yükselsin 2. Alt sırada yer alan takımlar ise Anadolu ve İstanbul gurubunda ki
(2-3-4-5 play off oynayıp kazanan) takım play-out mücadelesine çıksın böylece denge sağlanır
-
Üzülüyorum desem yalan olmaz 1.ligi bence istanbul ve Anadolu olmak üzere ikiye ayırsınlar 7-8 oldu artık bu benim görüşüm
-
Pendikspor Bitime 5 Hafta Kala TFF 2.Lig Beyaz Grup Şampiyonu Oldu
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Doğum günümü kutlayan, kutlamayan herkese çok teşekkür ederim
mustafa28 Namikkastamonu doğum gününüz kutlu olsun arkadaşlar.
Nice güzel yaşlara inşallah
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. mustafa28 Namikkastamonu doğum gününüz kutlu olsun.
-
Doğum günün kutlu olsun Mustafa.Nice güzel yaşlara
Teşekkürler hocam