Gaziantep FK - ÖK Yeni Malatyspor Maçı Yoğun Kar Yağışı Nedeniyle Ertelendi
mustafa28 tarafından yazılan gönderiler
-
-
tamam tam karar gelince atarım
-
Birazdan belli olacak diye duydum
yok teknik adamlardan biri çarpı işareti yaptı
-
şu an konuşuluyor sahada futbolcularla
-
muhtemelen hakem topu sahaya atacak sekerse başlayacak sekmezse ertelenecek federasyon temsilcileri de sahada şuan
-
Görüş mesafesi oldukça düşük ve yağış git gide hızlanıyor maçta ilk yarı bitti ikinci yarı için bakalım bir karar gleecek mi erteleme gibi
hemen beklemiyorum muhtemel bence olursa 60-70 arası olur
-
son durum bu kar etkisini arttırması durumunda muhtemel bir tatil haberi çıkabilir
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
mustafa28 özellikle Antep maçı ekran karşısında izleyen kar severler açısından zevkli bir maç olacaktır. 😂 Lakin yoğunluğun arttığı saatler olduğu için maç ertelenebilir.
O yüzden uyarı verdik 😁
-
UYARI (18.01.2022) Spor Toto Süper Lig
Çaykur Rizespor - Antalyaspor (Yoğun Kar)
Kayserispor - Medipol Başakşehir (Düşük Sıcaklık)
Maça gidecekler maç esnasında yoğun kar ve düşük sıcaklığa dikkat edelim
-
2021-22 Sezonu kalan maçları Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu adıyla oynanacak
-
DİKKAT (18 Ocak Salı)
Gaziantep FK - Yeni Malatyaspor (17:00)
Konyaspor - Adana Demirspor (20:00)
Maç sırasında kar yağışı beklenmektedir maça gidecek kişilerin hazırlıklı olması gerekmektedir
-
oh rahatladım düzeltti windy hata yapmışlar sanırım
-
Ben doğrumu görüyorum pazartesi salı ve çarşamba karlı mı gösteriyor

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Torpilliyiz sanırım Trabzona da böyle bir şey yok orduyada
-
Ben doğrumu görüyorum pazartesi salı ve çarşamba karlı mı gösteriyor

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Aynısını attım isterseniz silerseniz aslında İstanbul konusuna atmak lazım
23 Ocak Pazar
Galatasaray - Trabzonspor maçı var
Ama ertelendi haberi çıkarsa şaşırmam ecmwf e baktım bir de aslantepe ye baktım dedim ki tamam maç yoğun kardan ertelenir Galatasaray stadı bakıma alır ( alıştık artık her kar sonrası bakım)
Cumartesi son ecmwf e bakarım eğer ki çok yoğun olursa uyarıyı İstanbul konusuna atarım maça gidecekler çıkıyor bazen