artık 1 saat konu arayacaz belli oldu bir tek bende mi bu son konular yeri kayıp
mustafa28 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Arkadaşlar hayırlı geceler ben yatayım
Sinan hocam felsefe yapmamızı mı istiyon forumda neler oldu bari güncelleme olduysa güncelleme özellik sayfası açında be özellikler değişti haberimiz olsun
-
Neler oluyor offical post falan yazıyor Sinan ve Zonguldakli67 hocamda siteye güncelleme mi geldi
-
bana sorsalar kötü yönetilen iki kulüp Fenerbahçe ve Galatasaray
-
Hasan61 hayırlı olsun yeni görevin
-
-
Maça gidecek Kişiler varmış sanırım stadda ara ara böyle geçişler olacak hazırlıklı gidin
(5-6 dk önce çekilmiştir)
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
18 19 artık umut , onunda her gecenin gün etkisii azalıyor.
2016 2017 kışlarinda beddua aldık herhalde yüzümüz doğrü dürüst gülmedi daha o senden sonra.
Batı bölgeler efsane aldık diye düşünürken peşine bölgemize gelen efsane sistemi görünce şaşkınlıkla bizi izliyordular...
tarih tekerrürden ibarettir

-
Giresun merkez yağmur devamke😁😁
imkansız hafif kar gösteriyor mgm
-
Ordu ve Giresun hazırlansın güzel bir kütle geliyor
-
Bunlar kabaca düşük rakamlar mantık olarak bakarsan aşırı büyük rakamlar.
yani bilemem hocam şu yanardağın bir etkilerine bakalım önce de sonrasına bakarız Türkiye'de bile hasandağı için araştırma yapılıyordu bakalım ne olacak
-
aman şu yellowstone daki patlarsa artık sistem filan beklemeyin,çünkü dünya dünya gibi olamicak artık
dünya'da kendi çapında önlem almaya çalışıyor biz ısıttıkça o soğutmaya çalışıyor ki bu durum bir gün anormalleşip bir anda 5-6 derece soğursa hiç şaşırmam
-
Giresun'a denizden kütle yaklaşıyor
-
Yani Ertelenmez diyosun abi dimi
arada denizden kütle geliyor maç durur çizgiler belirginleştirilir sonra devam eder ki bence çizgileri boyamışlardır
-
haftaya 10 12 saat böyle izmire Sinan abi hadi aciver onayı Sinan
Bana sorsalar Google’ın hava durumunda bakma çoğunlukla yanlış olabiliyor mgm ye göre bak istersen ki haftaya kadar değişebilir Salı günü netleşecek demiştik sanırım