Trabzonspor’da Yusuf Sarı A Milli Takım Kadrosuna Dahil Edildi Oyuncu Salı Günkü Maç İçin Hazırlıklara Başlayacak
mustafa28 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Spor Konusu Yarışmaya katılım konusunda bir rekor kırmış olmamız muhtemel
-
Türkiye - Cebelitarık Maçı İçin Yarışmamız Aktif
Ödül:1500 HS
-
Trabzonspor Nwakaeme’ye 2+1 Yıllık Sözleşme Teklif Etti
Oyuncunun Kabul Etmesi Bekleniyor
(Serbest Kalma Bedelinin Kaldırılması Söz Konusu Olabilir)
-
ZTK 4.Eleme Turu Müsabakaları Programı
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
UEFA-Galatasaray
UEFA Galatasaray’ın Lokomotiv Moskova Maçı İçin Yaptığı Hükmen Mağlubiyet Veya Maç Tekrarı Başvurusunu Reddettiğini Açıkladı
-
abi kasim 2. Haftadayiz tahminini yayınlar mısın Efsane-Semih
Hocam Acele Ettirmeyelim Sabır Biraz Daha
-
Arkadaşlar Sakin Anlıyorum Kar İçin Heyecanlıyız Ama Bu Kadarda Hocalarımızı Sıkboğaz Etmeyelim Onlarında Kendince İşleri Var
-
Bir kez daha kaptırmadık deplasman taraftarı giriş yasak olmasına rağmen cezanın deplasman seyircisi yüzünden verilmiş olması 😂
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Oboww o ne ula Akdeniz karaya mı çıkmış😅
gemiler karadan yürüyünce kıskanmış o da karayı karadan yürütecek herhalde =D
-
Cumartesi Günü Yaklaşıyor Milli Ara Kaldığı Yerden Devam Ediyor İşte Cumartesi Günü Gurubumuzun Programı
Ali Koç
Teknik Direktör Değiştirmeyeceğiz Yola Devam Edeceğiz
-
Kazma kürek hazırlayın kaldıralım şu burnu şurdan :D , hayırlı geceler arkadaşlar sabah görüşmek üzere umarım güzel bir güne uyanırsınız uyanırız.

Trabzon merkezi niye orada sanıyorsun burundan dolayı rüzgarda kısılıyor eskiden oraya yerleşirken yorozu hesaba katıp şehir merkezini oraya yapmışlar
-
Geçen kış ocak sistemini de gem bildi diye hatırlıyorum 😊
bu seneyide ben bilirsem seneye geçen sene ben bildim derim :D
-
Buraya anca kırım sistemi gelirse güzel kar birikimi oluyor balkandan gelince çok yağmıyor geçen sene hep balkandan geldi batı taraflar bayram etti bizede kırıntılar kaldı doğu karadeniz olarak buraya sağlam kar yağacaksa kırım sistemi lazım şahsi fikrim olarak inş bu yıl alırız kırım sistemi
aslında alakası batı değil olay şu denizden geçen karın tutma olayı daha fazladır ama bize hep karadan geldi denize uğramadı ama ah bir denizden gelsin merkeze 50 cm kar veriyorum yazın bunu bir yere (Trabzona direk karadenizden yollayın orada burun gibi burun var engelliyor hep)