Orduspor 1967 yeni stadında yarın ilk maçına çıkıyor hayırlı olsun
mustafa28 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Beşiktaş'a gerek yok sonuncu olunca moral bozuluyor
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Bizi de ilgilendiren bir gurup isviçre takımının mutlak 2.çıkması lazım onu dışında azerbaycan'ın da 1.olması lazım 2.lik de ara eleme oynar 16 turuna kalmak için
Sanırım bu nedenden dolayı da tatlı istifa etmiş olabilir.
Pek takip edemedim ama,
Kulüpler Birliği, Nihat Özdemir ve Serdar Tatlı'nın da katıldığı toplantıda 4 hakemin profesyonel sözleşmelerinin iptalini istedi. Sunulan listede Hüseyin Göçek, Ali Palabıyık, Özgür Yankaya ve Halis Özkahya'nın isimlerinin olduğu öğrenildi.
Ali Palabıyık FİFA Kokartlı hakem ona bir şey yapamazlar Fifa kokartı olduğu sürece
-
TS Romaya elendi Play Off da Mkaymaz21
-
4. maçlar sonrası iş daha da kızışacak
-
güncellenmiş uefa sıralaması 15. 2 takım gönderecek şampiyonlar ligine 2022-23 sezonu lig sonu
ne kadar önemli bir galibiyet olduğu aşikar beşiktaş alamıyorsa da Galatasaray ve Fenerbahçe birlikte kazanmak zorunda bu bize 0.800 puan kazandırır kritik virajlardayız
aklımda bulunsun canlı skor yazmayacağım bir daha ne zaman yazsam uğursuz oluyor birkaç seferdir yaşıyorum bunu
-
0.600 Ülke puanı cebimize girdi hayırlı olsun kritik bir puan
Galatasaray 1-0 Galip
-
😅😅
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. ben bunu gördüm normal 11 zannettim yazılara şimdi baktım =D
-
Roma’yı kim yaktı
Fenerbahçe 2-1 Antwerp maç devam ediyor
-
Temsilcilerimize başarılar