Trabzonspor Liderliği Averajla Altay’a kaptırdı haftayı büyük ihtimalle 2.kapatacak
mustafa28 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Trabzonspor defansı uymasaydı maçın kahramanı Uğurcan olacaktı.
O penaltıda topa vuramayan İsmail Köybaşı varya canlı bomba
-
Çok yazık orada video çeken biri tarafından taraftarlara küfür eden bir emniyet gücü oldu bir de
-
Trabzonspor - DG Sivasspor maçında aşı olmadıkları için dışarıda kalan net 1.000 taraftardan fazla insan var ve bunları dağıtmak için şu an Trabzon Emniyet Müdürlüğünden Biber gazı sokan araçlar geldi
Çok yazık adamlar stada girmedi kuralda stada giremeyenler de aşılı olacak diye kural yok 2.olarak kol kola olsalarda bir şey yapamazlar daha geçen gün sendikalar maaş için propaganda yaparken iç içeydi kimse gaz sıkmaya gitmedi SEBEP
Bir bilgi daha Emniyet Müdürü Sivaslı
-
Trabzonspor - DG Sivasspor maçında aşı olmadıkları için dışarıda kalan net 1.000 taraftardan fazla insan var ve bunları dağıtmak için şu an Trabzon Emniyet Müdürlüğünden Biber gazı sokan araçlar geldi
Çok yazık adamlar stada girmedi kuralda stada giremeyenler de aşılı olacak diye kural yok 2.olarak kol kola olsalarda bir şey yapamazlar daha geçen gün sendikalar maaş için propaganda yaparken iç içeydi kimse gaz sıkmaya gitmedi SEBEP
-
Goal.com'un Brezilya'daki kaynaklarının edindiği bilgiye göre özel sorunları nedeniyle mutsuz olan Vitor Hugo, Trabzon'dan gitmek istiyor.
Kulüp yalanladı
-
Günün Maçları
Trabzonspor - DG Sivasspor 19:15
Galatasaray - Hatayspor 21:45
-
Rövanş Maçı Tahminlerim
Galatasaray 2-1 Randers
HJK Helsinki 1-2 Fenerbahçe
AS Roma 0-1 Trabzonspor (Penaltı)
FC Copenhagen 1-0 DG Sivasspor
-
Evet yeni puan durumu yalnız şu an aldatıcı çünkü bonus puanlar daha eklenmedi ve üst taraflarda erkenden 2 takım kaldılar bize ekstradan bir de 3.000 puan ekleyin bence o zaman işin rengi değişiyor bir anda 14-15. Olabiliriz
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Şöyle hesaplayalım
Beşiktaş katılım olarak 4 puan
Galatasaray ve Fenerbahçe Avrupa Ligine katıldı diyelim 3+3=6 Puan
Sivasspor ve Trabzonspor elense de guruplara kalsa da aynı bonus puan 2.5+2.5=5 puan
Toplam
4+6+5=15 onu da 5 e böleceğiz ve sonuç 3.000 puan alacağız
-
Tekrar hatırlatıyorum konferans ligi temsilcilerimiz guruplara kalması ve ya Play-Off turunda elenmeleri durumunda alacakları bonus puan aynı yani 2.5•2=5 Puan katkı yapacaklar ama 5 bölü 5 yani 1.000 puan gelecek puanımıza
-
Tamamdır
-
Avrupa Gününde Kazanan Türkiye
Bütün Temsilcilerimizin 1 Golü Var
-
Avrupa Gününde Kazanan Türkiye
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Jose Mourinho :"Özellikle futbolculara yönelik bir önlem almamıştık ama Nwakaeme için değil Karsdrop ben bile onu tutmak için koşacaktım, hatta koştum bile.😂"