mustafa28 tarafından yazılan gönderiler

Trabzonspor - DG Sivasspor maçında aşı olmadıkları için dışarıda kalan net 1.000 taraftardan fazla insan var ve bunları dağıtmak için şu an Trabzon Emniyet Müdürlüğünden Biber gazı sokan araçlar geldi

Çok yazık adamlar stada girmedi kuralda stada giremeyenler de aşılı olacak diye kural yok 2.olarak kol kola olsalarda bir şey yapamazlar daha geçen gün sendikalar maaş için propaganda yaparken iç içeydi kimse gaz sıkmaya gitmedi SEBEP

Bir bilgi daha Emniyet Müdürü Sivaslı

Trabzonspor - DG Sivasspor maçında aşı olmadıkları için dışarıda kalan net 1.000 taraftardan fazla insan var ve bunları dağıtmak için şu an Trabzon Emniyet Müdürlüğünden Biber gazı sokan araçlar geldi

Çok yazık adamlar stada girmedi kuralda stada giremeyenler de aşılı olacak diye kural yok 2.olarak kol kola olsalarda bir şey yapamazlar daha geçen gün sendikalar maaş için propaganda yaparken iç içeydi kimse gaz sıkmaya gitmedi SEBEP

Evet yeni puan durumu yalnız şu an aldatıcı çünkü bonus puanlar daha eklenmedi ve üst taraflarda erkenden 2 takım kaldılar bize ekstradan bir de 3.000 puan ekleyin bence o zaman işin rengi değişiyor bir anda 14-15. Olabiliriz

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

Şöyle hesaplayalım

Beşiktaş katılım olarak 4 puan

Galatasaray ve Fenerbahçe Avrupa Ligine katıldı diyelim 3+3=6 Puan

Sivasspor ve Trabzonspor elense de guruplara kalsa da aynı bonus puan 2.5+2.5=5 puan

Toplam

4+6+5=15 onu da 5 e böleceğiz ve sonuç 3.000 puan alacağız

Tekrar hatırlatıyorum konferans ligi temsilcilerimiz guruplara kalması ve ya Play-Off turunda elenmeleri durumunda alacakları bonus puan aynı yani 2.5•2=5 Puan katkı yapacaklar ama 5 bölü 5 yani 1.000 puan gelecek puanımıza

Avrupa Gününde Kazanan Türkiye

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

Jose Mourinho :"Özellikle futbolculara yönelik bir önlem almamıştık ama Nwakaeme için değil Karsdrop ben bile onu tutmak için koşacaktım, hatta koştum bile.😂"