Kapattırmam 😀
mustafa28 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Abim yine yapmış
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Dün ki yaşanan olayı şöyle bırakayım
Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Dediğim çıktı bu arada Trabzonspor ne kadar farkı açarsa o kadar rahat oynayacaktır ve maçı kazanacaktır en iyi defans hücumdur
-
Süper Lig 1.Haftanın En İyi Oyuncuları
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Trabzonspor haftayı averajla lider tamamladı
-
Ne maçtı be içerde hakeme neler dedim neler
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Dün Sümelaya gelen papaza ayin yaparken TS maskesi taktırmışlardı acaba papaz büyüsü mü bulaştı Trabzonspor’a
İlk yarı
Yeni Malatyaspor 1-4 Trabzonspor
-
Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
Güncel Ve Yeni Puan Durumu Ülke Puanı
mustafa28 5 takım kalırsak gruplara mükemmel olacak ama Trabzonspor ve Sivasspor'un rakipleri zorlu bakalım hayırlısı ama ben yinede Roma maçının Molde maçına göre daha böyle rahat geçeceğini düşünüyorum elensek bile çünkü onlarda sezonu yeni açıyor ben moldede korkuyordum öylede oldu adamlar hazır bir takım
5 takım kalırsak 15 Puanı 5 takım Avrupa’ya gittiği için 5 e bölüyoruz 3.000 alıyoruz bunu alamayanda var lakin şöyle bir durum daha var konferans liginde Play-Off turunda elenene guruplara kalanla aynı puanı veriyorlar yani 2.5 İki takımımızdan birisi elensede puan kazandıracak
-
Bu da oynanan maçlar sonucunda haftanın ülke puanı sıralaması puanlar eriyor önümüzdekilerle
şampiyonlar ligi daha kendini göstermedi onu bekliyorum bakalım
-
Sonunda Köprüden Önceki Son Çıkıştayız
Efendim unutmadan bu tasarımlar UEFA'nın 2021-24 yılları arasında kullanacağı tv tasarımlarıdır yani değerlidir çünkü 1.5 saat toplam 3 saat uğraştım bunu değiştirmek için
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. 3 ekibimiz garanti avrupada neden bu 4-5 olmasın
-
Sonunda Köprüden Önceki Son Çıkıştayız
Efendim unutmadan bu tasarımlar UEFA'nın 2021-24 yılları arasında kullanacağı tv tasarımlarıdır yani değerlidir çünkü 1.5 saat toplam 3 saat uğraştım bunu değiştirmek için
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.