Osimhen'in olmayışı önemli bir etken
mustafa28 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Ooo Aston Villa sonunda kırmış galibiyetsizlik serisini
-
Olağanüstü toplantı...
-
Bence Trabzonspor bugün hak etmedi. Bir şeyler yanlış gidiyor takımda. Cozemedim. Tekke çözer mi ondan da emin degilim. Hayırlısı olsun Trabzon için.
Beşiktaş da askerden yeni gelmiş gibi skor yapmış. Güzel bir derbi geliyor.
Hocam hak ettik demedim zaten ama ceza sahasına vuruştan önce giren adam gol atıyosa bu da iptaldir kaç yıl örneğini gördük
-
Bizi gene doğradılar da onu geçiyorum artık klasikleşti. Takım top oynamadı yani görünen köy klavuz istemiyor gibi yeni macera lazım takıma
-
Acun'da kendi işlerinde bayağı başarılı, teknik direktör ile beraber harika hava yakaladılar
Harici İçerik x.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Trabzonspor'da gelenek bu istifa işi Ünal hoca etti geri döndü Avcı etti geri döndü 2-3 yılda bir oluyo. Konferans ligi olduğu için Aykut Kocaman işi gibi olabilir ve bir de şu var Salah ve Ozan Tufan asbaşkana hocayı kesinlikle yollamayın demişler. Oyuncular bir şey görmese bunu demezler
-
Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi'nde
-
Daha ilginci de var Trabzonspor - Nunez
Salah olabilir bu işte bayağı seviyormuş deniyordu en son
-
Gelmez mustafa abi trabzona.Salah gibi adam her ne kadar kariyer sonu olsada türkiyeye gelirse bile avrupada biraz daha iddiası olan bir takıma gitmek isteyecektir.Ha hangi takıma gelirse gelsin gelmesini bende isterim lige heyecan katar.Bakalım.
Geldi, bakalım yarın uçuyo İstanbul'a sağlık kontrolü vs oradan Trabzon'a
-
Salah için Türkiye hem para ,hem kariyer sonu, hem Avrupa,hemde Müslüman ülke olması nedeniyle en iyi seçeneği..
Ama neresi olacak bakalım..Bjk hala şanslı bence Salah konusunda
Evrak alışverişi başlamış deniyor her şey yolunda giderse uçuş planı hazırmış Çarşamba için
-
Salah - Trabzonspor
-
Güzelim Yeşil Burun Arjantin'i alsaydı Yarı Finale kadar yol açıktı mis gibi
-
Arjantin - Yeşil Burun Adaları maçı neydi öyle Yeşil Burun ne çektirdi takımlara bu arada eğer Arjantin'i eleseydi çeyrek finale kadar giderlerdi bence diğerlerinin zorluğu daha az bence
-
Sağlam maç olmuş özeti bırakıyorum
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.