mustafa28 tarafından yazılan gönderiler

İkinci yarıyı da siz hesaplayın

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
    The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

Spor Toto Süper Lig 1.Hafta

FT Antalyaspor - Göztepe

Altay - Kayserispor

Yeni Malatyaspor - Trabzonspor

Sivasspor - İH Konyaspor

Medipol Başakşehir - Alanyaspor

Hatayspor - Kasımpaşa

Fatih Karagümrük - Gaziantep

Giresunspor - Galatasaray

Beşiktaş - Çaykur Rizespor

Adana Demirspor - Fenerbahçe

Harici İçerik twitter.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

UEFA Euro 2020 En Çok Kurtarış Yapan 2.Kaleci Uğurcan Çakır Oldu

Yatarken en iyi 2.olmak keyfi 😂

Trabzonspor’un efsane başkanlarından Sadri Şener Şenol Güneş’e adeta patladı

‘’Ben demedim mi parayı çok sever. 4 ay daha maaş almak için her şeyi kabul eder. Bana ve Trabzon’a hakaret eden Emre’yi yardımcı alır. Profesyonel gibi adi bir kelimenin arkasına sığınıp Trabzon’dan sonra her takımı çalıştırır. Stada onun ismini vermek Trabzon’a hakarettir. Senin başkanını uçakta dövmek için arayan Emre’yi yanına almak bize hakarettir. Terbiyesizliktir. İnsanlarda biraz utanma duygusu olmalı. Para da bu kadar önemli olmamalı. Yazıklar olsun benim verdiğim emeklere. Verdiğim her emek haram olsun’’ ifadelerine yer verdi