Fransa 3-3 İsviçre (4-5)
mustafa28 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Grende Marek Hamsik Trabzon’a indi yarın saat 16:00 da İmza töreni olacak oyuncu sonra dinlenmeye çekilip 15 inde yeni kamp yerine geçiş yapacak
-
Fatih Baturaygil: Trabzonspor bakanlık düzeyinde bile arandı ancak Eskişehirspor'a karşı Trabzonspor yönetiminin ve Trabzon halkının bize karşı bir olumsuz bir tavrı var. İnanın gitmeyen telefon kalmadı. Cumhurbaşkanı hariç herkese arattık ama imza vermiyorlar.
-
Özgür Ekmekçioğlu Altay’a yeniden başkan seçildi
-
GMG Kastamonuspor’a şok
Kulüp çalışanı biri kulübe icra kağıdı ile haciz gönderdi
Ne kadar ödemediler de haciz gitti
-
Ahmet başkanda normalde futbolcular imza parası alır ama Ahmet Başkan imza atan futbolculardan imza parası alıyor sanki 5000 forma kitledi Koitaya para olarak 1.495.000 TL
-
Mustafa Muhammed gelmese daha mı iyiydi adam hazırlık maçının 5.dakikasında sakatlandı sol dizinde esneme kanama ve ödem tespit edildi
-
UEFA organizasyonlarını exxen aldıktan sonra ilk spiker adayının Hasan Mustan olduğu haberleri dolaşıyor
Tanımayan olduğunu sanmıyorum ama yine de söyleyeyim Pes 2005 olabilir tam hatırlamıyorum o zamandan Pes 2014-15 e kadar spiker yaması yaptı
Çoğu TRT spikerinden daha güzel anlattı o kesin 😂
Sürpriz oldu benim için belki de yalan haberdir bilemezsiniz
-
Fenerbahçe’de yeniden Ali Koç dönemi hayırlı olsun
-
Ali Koç ile Aziz Yıldırım tartışmayı bırakmalılar çünkü farkında değiller ama Trabzon’a AİHM duruşması öncesi çok ekmek veriyorlar bu gidişle dava dönecek
Ama kavgayı bırakırlarsa iyi olur
-
Mustafa Reşit Akçay Hocamızın entübeden çıkmış
nasılsın sorusuna iyiyim diye cevap vermiş
-
Mustafa Reşit Akçay hastahaneden halen çıkmadı dualarımız hocalarımızla
-
UEFA’nın paylaşımına göre
En fazla koşan isim Pedri oldu
En fazla koşan takım yine İspanya oldu
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
En fazla başarılı pas yapan isim Toni Kross
En fazla yapan takım İspanya
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Gurup aşamasında en çok kurtarış yapan kaleci Uğurcan Çakır oldu
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.