Haziran ayı değil mübarek SEÇİM ayı kaçıncı bu
mustafa28 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Samsunspor’un yeni başkanı tek adayla girdiği seçimde Yüksel Yıldırım yine başkan seçildi
-
Bu arada Pesçiler ben şahsen o beta sürümünü beğendim
Grafikler ve oynayıp tarzı şu an gerçeği yansıtmıyor ama şu pres işi düzeltilirse şutlar da biraz daha iyileştirilirse mükemmel olur grafikler zaten mükemmel olur
Mobilden de güzel şeyler bekliyorum şu an oyun motorundan
-
Fenerbahçe bu yıl ilk 3 e giremez sebebi ise eğer Ali Koç ve Aziz Yıldırım birbirleriyle uğraşmaya devam ederlerse takım 2.plana düşer bana göre ve sıkıntı olur
O sözlerden sonra artık
-
Ali Koç kongrede konuşuyor. Aziz Yıldırım'a cevap veriyor
O ne dedi
-
UEFA dan takdir edilen hareket
Basın toplantılarında müslüman futbolcuların önüne bira şişesi konulmayacak
-
TV den yayınlama zorunluluğu kaldırılmış o yüzden böyle Almanya’da da aynısı oluyormuş
-
Kahveden artık yansıtma izleriz Taraftarium 24 den kaçak izleriz bir tv keyfi vardı boşa gitti
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Gözün aydın olsun..
Tv8 de reklamını şimdi gördüm.Aciklama beklemeye gerek yok

TV den yayın var mı bari abi
-
Kemençe güzeldir mustafa28
Trabzonspor un biten sezonun iyi kadrosuna iyi ve yerinde takviyeler yapıldıysa şampiyon adayıdır.
Bu kış soğuk geçecek bence hocam özellikle Karadeniz
-
Efsane olmuş #kemençeninrüyası
Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.Düşüncüleri alalım o zaman ne dersiniz 😀
-
Efsane olmuş #kemençeninrüyası
Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Bu arada Exxen ile anlaşıldığına dair resmi açıklama yok halen bence açıklamayı bekleyelim
-
Ben de öyle düşünüyorum adamlar dijitali vermesi normal telefondan izleyen kaç kişiyiz önemli olan televizyon yayıncısı olmak o da S sports olur
İyi en azından spikerler iyi sonunda
Snow Hound bein ihaleye katılmadı bu sezon vermeyecek zaten büyük ihtimalle bu sezon Ligi de kaybedecek parayı ödemedi halen
-
Saran Group= S Sport büyük ihtimalle S Sport olur
Ben de öyle düşünüyorum adamlar dijitali vermesi normal telefondan izleyen kaç kişiyiz önemli olan televizyon yayıncısı olmak o da S sports olur
İyi en azından spikerler iyi sonunda