mustafa28 tarafından yazılan gönderiler

Düşündüm de Trabzonu şu an

Sağ kanatta Abdülkadir olsa

Kalede artık kim olur bilmem ama Türk olacak kesin

Defansa sol beke Serkan Asanı mı koysam yoksa Orta Sahaya Parmakı mı zor

Sosa’dan Trabzonspor’a masaj

Hata yapmışım beni geri alın

Trabzonspor’dan sonra Fenerbahçe’ye gidip pişman olan çok olmayan az ya da yok

Örnek

Mehmet Ekici

Sosa

Novak

UEFA Avrupa Ligi Uygulaması Güncellendi Ayrı Uygulama Yapmamışlar İçine Koymuşlar

1.Ön Eleme Kura Tarihi

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

beIN Sports, 2020-2021 sezonunun yayın grafiğini paylaştı.

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

Seneye S sport verecek en iyisi de zaten o D Smart ve BeIN yanından geçemez Netflix ne alaka onu halen çözemedim zaten maç izleyene film bedava mı 😂

Flaş Haber 💥💥

Almanya Bundesliga Ligi Yeni sezonda S Sport Plusta yayınlanmayacak.

Almanya Bundesliga Ligi 2020-2021 sezonu S Sport Plusta yayınlanmıştı.

Süper Lig İçin Yer Açıyorlar İşte Bak

Trabzonspor’lu taraftarların Sörloth’un son gönderisine yaptıkları yorumlar 21:00 den itibaren yazılan come to Trabzonspor yazıları 1 milyonu geçti hedef 3 milyon

Sörloth’un menajeri konuştu Sörloth demiş ki

Tam bir çılgınlık

Bu arada en kısa sürede 1 milyon yorumu geçme rekoru kırıldı bilginiz olsun

Çaktırmayın ben de katıldım 😂

Çok Güzel Anlatmışar Konferans Ligini Görsellerle İngilizce Ama İngilizce Bilmeyen Bile Anlar

Harici İçerik youtu.be
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

Ali Koç

Bundan sonra yıldız takmayacağız

Kendilerini 4 büyük olarak görmüyorlar sanırım artık 3 büyükler diye devam edelim en iyisi ne demek yıldız takmayacağım adamın kafası iyi sanırım