GFS düzeltir gece güncellemesinde bence ECMWF de sabah düzeltir öyle düşünüyorum ama keserse de sonraki Sistemi takip online olur ben de yarın önemli sistem için
mustafa28 tarafından yazılan gönderiler
-
-
o 21 de gözüken yine doğu karadenizden girecek sanırım biraz daha ısrar etse ne güzel olur
-
ECMWF sabah düzelir şakadır bu
-
Doğu Karadeniz'in doğusu için hemfikir sağlanamadı henüz. Yarın veya pazartesi artık nokta koyarız.
Doğu Karadeniz’in Doğusu Trabzon san itibaren olan herhalde
-
Yalnız 26 sındaki zamanda bu soğuk hava
4-5 güncellemedir Doğu Karadeniz’den iniyor
-
Bu siklonu sevdim İtalya’da patladı ama bize doğru gelmeye devam ediyor ben İtalyan olsam çıldırırdım şimdi
-
giresun merkez kesin kurtarırmı
Meteorolojide kesinlik yok ama vade yaklaştı yarın ki güncelleme de belli olabilir
-
Gem modeli gayet güzel çıktı ve istikrarını korudu. Dilerim ki Ecmwf çıktısı buna benzer çıkar.
ECMWF önemli değil mi yakın vadede zaten hocam
-
GFS Yine verecek gibi soğukları bize eğer verirse ve böyle devam ederse güzel soğuklar artarsa daha da güzel
-
Giresunun doğusu için çok kötü oldu. Ecmwf’i beklemek gerek.
Giresun kurtarıp duruyor benim için iyi
-
MGM Haritasına baktım şimdi salı günü Giresuna kadar Giresun da dahil kar ikonu koymuş
-
O zamana kadar o sistem en az 15 defa değişir maalesef bu şansla bizim yüzümüz gülmez
3-4 güncellemedir bize veriyordu 20 sinde belli olur
-
Ayın 1 inde sıcaklar bize uğramazsa tepemize bir soğuk hava daha iner bence siz ne dersiniz
-
yalnız o ne güzel güncellemeydi 25-26-27-28 Doğu Karadeniz için GFS ama özellikle 26-27
-
Mgm burada salı gününden başlayarak 3 gün kar vermiş ama siz gelmeyecek dediğiniz için beklemiyorum
Az önce bir arkadaş Sürmeneye gösteriyor demişti ama kim onu hatırlayamıyorum