TFF ertelemeye başlamış
mustafa28 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Harici İçerik x.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
Muhammed Ali doğum günün kutlu olsun
-
Harici İçerik x.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
-
Gözün aydın olsun abim
Teşekkürler abi
-
Evet koluma kar tanesi düştü hayırlı olsun
-
Gedikkaya mevkii karla karışık muhtemelen
-
Arkadaşlar merhaba bugün itibariyle forumu bırakıyorum sadece forumu değil tüm hava işlerini bırakıyorum bu forumdaki 5.yılımdı ve bu güzel yolculuğumun sonuna geldim birlikte çok güzel günler geçirdik çok model takip ettik güzel sohbetler yaptık benden yana herkese hakkım helaldir ve herkese teşekkür ediyorum umarım nice sağlıklı güzel ve karlı yıllar geçerirsiniz geçiririz hoşçakalın

Hakkım varsa helal olsun ama yine de seninle sistem takip etmeye devam etmek isterim
-
Ömer hayırlı olsun
-
Snow Hound hocam hayırlı olsun yeni rütben
-
Sochide ki ab nin konumuna göre yağışlar değişecek ama şuan sistemin yıldızı doğu karadenize kaydı ve buda oradaki topografik yapıyı da işin içine sokunca haliyle yıldız oluyor sorun yok tüm karadeniz Bölgesi kıyılarına ben cm tahmini yaparken az tuttum millet yarım metre 1 metre ile tahmin yapıyordu çok yanlış neden az gösterdiğimin kanıtını bir defa daha gördük şimdi sistemi yaşama zamanı 🙋
Şu an istikameti neresi gözüküyor topun ortasının
-
Izlanda hocam sen sanki aynıydın ama yeni rütbe aldıysan hayırlı olsun kaçırmış olabilirim
-
wriscuttern yeni rütben hayırlı olsun
-
Modeller bizim dağlarımızın denize bu kadar yakın olmasını çözemiyor aslında o yüzden bizi hep böyle kara gömüyormuş gibi gösteriyor. Kıyılarımız için kar haritasına baktığımızda genelde deniz üzerini baz almalıyız, ha ne kadarı almalıyız orası göreceli çokta açığa gitmeye gerek yok

30 cm üstü beklerim ben kendim için ha işin güzel yanı muhtemelen metreyle ölçmeye çıkmam göz kararı 20-25 e de 30 diyebilirim 😅