https://www.youtube.com/watch?v=Dic_Ou…_channel=SSport
kose vurusundan orkunun actigi ortaya bakin hem dikeyde hem yatada falso aliyor
3:45
mustafa28
Benfica'dan daha üst bir takıma transfer olur mu acaba İspanyollar sever bizim oyuncuları
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturhttps://www.youtube.com/watch?v=Dic_Ou…_channel=SSport
kose vurusundan orkunun actigi ortaya bakin hem dikeyde hem yatada falso aliyor
3:45
mustafa28
Benfica'dan daha üst bir takıma transfer olur mu acaba İspanyollar sever bizim oyuncuları
Sahada sürekli gerginlik yaşanmış. Hakemin de ciddi hatası varmış da . Bilemedim tam olarak abi
Hakem penaltı kararı verdi yan hakem ofsayt dedi orta hakem yan hakemle konuşup kararı ofsayta çevirdi
Mourinho otobüse taraftar almış
Maçın o anına denk geldim ilginç bir andı
Tabi canlı izlemedim istatistik olarakta bu kadar yorumlayabildim sofascore dan bakıyorum onlara da
Genel olarak Okan hocanın aklında üçlü bir defans dizilimi varsa hücum anında da oyuncuyu pas alışverişinde kullanabilir oyuncunun isabetli pas yüzdesi ligde kendi yarı sahasında %95 rakip sahada %92 Dünya Kupası elemelerinde rakip yarısaha pas yüzdesi %62 olması bana ilginç geliyor çünkü geçmiş lig performanslarında bile bu kadar düşük değil oyuncu takım kontra yediği zaman hızlı olduğu için çabuk defansa yerleşebilir diye düşünüyorum. Lig'de geçen yılı 33 maçta 10 sarı kart ile bitirmiş. Rotasyon veya ilk 11 için kötü olduğunu düşünmüyorum ha tabi lig farkının etkisi nasıl olur ona bir şey söyleyemeyeceğim
PFDK'den Sivasspor'a Hükmen Mağlubiyet Cezası Geldi
Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’nun 07.02.2025 tarih ve 38 sayılı olağanüstü toplantısında almış olduğu kararlar aşağıda belirtilmiştir.
NET GLOBAL SİVASSPOR Kulübünün, 04.02.2025 tarihinde oynanan KOCAELİSPOR-NET GLOBAL SİVASSPOR Ziraat Türkiye Kupası Grup Aşaması müsabakasında, idari tedbirli futbolcunun müsabakada oynamasından dolayı Futbol Müsabaka Talimatı’nın 22/f ve 23/4. maddeleri uyarınca (3-0) HÜKMEN MAĞLUP SAYILMASINA,
Aynı müsabakada NET GLOBAL SİVASSPOR Kulübü sporcusu MURAT PALULİ hakkında, idari tedbirli olmasına rağmen müsabakada oynaması suretiyle Tedbire Uymama Eylemi nedeniyle Kurulumuza sevk yapılmış ise de; isnat olunan disiplin ihlalinin unsurları oluşmadığından CEZA TAYİNİNE YER OLMADIĞINA,(oyçokluğu)
Aynı müsabakada NET GLOBAL SİVASSPOR Kulübü görevlisi TAYLAN OKAN İŞÇİ’nin, idari tedbire uyulmaması eylemine iştiraki nedeniyle FDT’nin 50/1-c maddesi uyarınca 4 RESMİ MÜSABAKADA SOYUNMA ODASINA ve YEDEK KULÜBESİNE GİRİŞ YASAĞI ve 148.500.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,
Karar verilmiştir.
ZTK'da büyük küçük diye ayrım yok sürpriz işler olabiliyor
İskenderunspor 2-2 Trabzonspor
bizim bu deplasman galibiyeti işi yine olmadı
Yeni bir ülkemi oluşacak
Yanardağ denizin altında veya üstünde olması kül salınımı için önemi ne kadar birde malum dibimizde yanardağ patlamış kısa süreli de olsa hava değişikliği olur mu
Kandiliniz mübarek olsun
Erzurumspor'un Karagümrük yerine çıkmasını tercih ederim