GFS Seansı bitti sırada ECMWF Seansı var bakalım ne olacak
mustafa28 tarafından yazılan gönderiler
-
-
GFS bu sezon bayağı oynak Ecmwf de ona uyuyor gibi geldi bana nedense kontrol daha sabit sanki Hasan61
-
mustafa28 bi gem güncellemesine bak derim sabahki birde gfs paralel

Nasıl çıktı ki
-
Hayırlı sabahlar. Inşallah MGM böyle bir tahmin yapmamıştır.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Meteorolojiden Kahinliğe Geçiş
Meteoroloji verilerinin her an değişebileceğini bilmiyorlarsa demek
-
FIFA Dünya Kupası Qatar 2022
İspanya - Almanya
Saat: 22.00
Gün: Bugün
Ödül: 300 HS Puanı
-
Kar beklenen tarihte süper ligde turuncu top görmeyi isterdik lakin nasip TFF 1. Ligeymiş turuncu top sezonunu erken açacağız gibi duruyor
-
Hayırlı olsun cografyaciburak hocam

-
Yalnız batı karadeniz geçen sene çok iyiydi orta ve doğu karadeniz kötüydü
Doğu Karadeniz 2 senedir vasat “Fırtına Öncesi Sessizlik” ama o fırtına ne zaman kopar bilemem
-
Fenerbahçe Stadyumunun İsmi Atatürk Stadyumu Olarak Değiştirildiğine Dair Haberler Var
-
Yasin71 Tebrik Ederim
-
Sıradaki Ödüllü Müsabaka Hakkında Bilgi
Pazar
İspanya - Almanya
böyle bir karşılaşma olduğunu bilseydim yalnız hiç bugün ki Almanya maçını alır mıydım üst üste geldi Almanlar başka ülke koyardık ama demek ki nasip böyleymiş
-
Sıradaki Ödüllü Müsabaka Hakkında Bilgi
Pazar
İspanya - Almanya
-
Aybars hocamı tebrik ederim tek doğru tahmin
-
Panzerler ilk maçta hüsrana uğradı
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.