Azor başlamış yükselmeye
Sezer DLC tarafından yazılan gönderiler
-
-
İlerleyen saatlerde Azorun baş kaldırma çabalarını göreceğiz
-
Sibirya T.Y.B(GUGUL) Azor Pide salonu işletiyor
-
Lodoslu günler ardında biliyosunuz zaten lodos sonrasını
-
UsTaD Model sonuna doğru değişecek hocam...
-
Düzce, Kocaeli ve Karadeniz kıyıları çok iyi
-
Dek mekanizmasına gelince, katman rüzgarlarının yönü çok önemli birlik olmaları gerekiyor kütle kalitesi için,
-
Yağış şartları Pazartesi gecesi başlıyor, Çarşamba akşam saatlerine kadar ara ara uygun gözüküyor, anadolu yakası daha şanslı duruyor, boğaz hattının batısı sıkıntılı, kütlelerin büyüklüğüne göre şartlarda değişim mevcut olabilir
-
O sistem öyle ya da böyle gelecek hocam
-
İsterseniz size bırakabilirim
Benim açımdan bir şey fark etmez müsaitseniz siz paylaşın
-
Benim için farketmez isterse Saadet de paylaşabilir, sıkıntı yok
-
Paylaşabilirim kardeşim sıkıntı yok
-
İndirir mi bilmem ben kendi fikrimi söyledim bildiğim kadarıyla ancak Ocak ilk hafta geçmeden bir sistem olduğu gerçeği var (belki guguldur ) şu görüntülerde
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Yukarıda paylaştığım resimde 10hpa stratosfer seviyesi zonal rüzgarların ay sonuna yakın tarihlerde hafif düşüşler yaşadığını ve sonrasında ay sonu Ocak başı gibi tekrar yükselişe geçtiğini görüyoruz, yani düşüşe geçtiğinde alt seviyelerde ki kuvvetlenen yb alanı zonal rüzgarın tekrar tırmanışa geçmesiyle yukarıda ki soğu tekrar aşağıya indirecektir.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. 60N zonal rüzgarlara baktığımız da kuzeyde depolanan soğuğun güneye inmesini engelliyor, zayıflayan rüzgar ab alanlarının pasifleşeceğini yukarıdaki soğuğun aşağılara kaçacağını (24-26 aralık) anlıyoruz,
Yani benim şahsi fikrim ay sonu ocak başı gibi bir sistem olacağı üç aşağı beş yukarı tarihler oynayabilir ancak durum bu gözüküyor şuan ki resimlerde...
-
Angora Evet hocam biliyorum 240 a kadar olduğunu ancak yerleşimlerden bir çıkarım yapılabilir diye düşünüyorum...