CAN abi cm tahminin ne zaman. En azından ilk siklon için tahminde bulunma zamanı geldi bence
Y_usu_f tarafından yazılan gönderiler
-
-
Yarın akşam bakarız
Cumartesiden pazar gününe geçişte yağmur mu görürüm kar mı Kocaeli gölcüğün güney kesimlerimlerindeyim can abi bir de değerlendirmen ne zaman
-
CAN abi pazar-pzt kaç cm görürüz değerlendirme yapacak mısın
-
Kocaeli Gölcük pazar saat kaç gibi kar başlar birde pazartesi sabahına kadar kaç cm alırım.
-
CAN abi ilk siklon için tahminini yayınlar mısın
-
Pazarı çözmeye başladı artık modeller pazartesi De öyle
-
Can abi pazar pazartesi (ilk siklon için) tahminini ne zaman yayınlayacaksın
-
Wxcahrts ta ki grafiğe göre izmit geneli etkilenebilir
Gölcük geneline de bakar mısın?
-
Bir sıkıntı göremiyorum dediğim gibi.
Can abi bu sistemde rüzgarın yönü poyraz dolayısıyla Kocaeli Gölcük pek etkilenmeyecek gibi bu deklerden değil mi yoksa yanılıyor muyum?
-
Reis bu sabah ecm yi yola getirmedik. Fazladan siklon verdi soğuklar kırıldı.
Bir forumdan birisi şöyle söylemiş
Ecmwf sabah güncellemesi batılı çıkıp bazı kişileri korkutsa da sıkıntı yok. Eps doğulu geldi. İstanbul için bu sabahta açıkçası hiç sıkıntı yoktu ancak Doğu bölgeler için biraz bozulmuştu. Eps çıktısı bir nebze Doğu Karadeniz'i kurtaracaktır.
O yüzden rahatım ben
-
Bir şey soracağım 14 Subat günü Kocaeli/Gölcük'te 850-hpa da -8 girişi İstanbul'a nazaran daha geç olup hatta gece dahil yağmur mu alıyoruz sabaha karşı yanii 15 şubat sabahına karşı anca -8 girişi olup yağış kara mı dönüyor ben mi yanlış biliyorum yanlışım varsa düzeltir misiniz?
-
Bugün akşam ya da yarın Sabah belli olacak her şey inşallah
-
850 soğuklarına yakından nereden bakıyorduk abiler yardımcı olursanız sevinirim
?
-
Bundan sonraki güncellemelerde hepsi istikrara bağlayacak inşallah sonra da sistemimizi kapacağız
-
CAN abi sistem beklenenden daha erken mi geliyor ecmwf de gfs de ayın 15 i yerine 13 üne verdi