12-13-14-15 ocakta istanbulda olacağım. İnşallah güzel bir kar yağışına denk gelirim, hep DEK izlemek hayalimdi. Giderim karadeniz tarafına izlerim dek olursa. 😊
SnowCloud tarafından yazılan gönderiler
-
-
Nevşehir'de bile ( volkanik kayaların üzerinde bulunan bir şehir olduğundan deprem pek olmaz) deprem uykudan uyandıracak kadar şiddetli hissedildiyse merkez üssünü düşünemiyorum. Allah, bu soğukta dışarıda kalanlara yardım etsin, inşallah en az kayıpla atlatırız bu depremi ülke olarak.
-
Sinan başkanım konu açmak istiyorum yetki verir misiniz
Bilimsel kurgusal ve değişik şeyler
Mesela 10 şiddetinde 10 saat deprem olursa nolur
Salih hayırlı olsun, 2 metre anomalicisi olmuşsun
-
Şimdi izledim video dönem 5 olmalı en az kredi 170 olmalı ve zorunlu ders 0 olmalı benim 254 kredi 0 zorunlu ders ve 7 dönem var mezunum yani.
18den büyüksen evet mezun durumdasın.
-
Aöl ile ilgili bir sorum var bilen arkadaşlara benim kredim açığa geçtiğimde zaten mezun olmak için yetiyordu şimdi aralıkta sınavlara girdim ve kredi daha da arttı zorunlu ders sayısı 0 okudugum dönem toplam 7 olarak gözüküyor martta sınava girmeme gerek var mı ya da şu an mezun olarak gözükürmüyüm ?
Yaşın 18den küçükse 8 döneme tamamlaman gerekiyor diye biliyorum. 18den büyük isen zorunlu dersin olmamalı ve kredin 170 ve üstü olmalı. O zaman mezun olursun.
-
6-7 Ocak için Sinan abinin öngördüğü sistem diyagramlarda %26'ya varan olasılıklarla 6 gün öncesinden belirdi. Son güne kadar kesinlik yok gibi ama benim hala umudum var
-
Günaydın ailesi. Nevşehir Merkez'e sezonun ilk karı an itibariyle yağmakta. Benim için sürpriz oldu.
Seyirlik bir kar ama bu kışın ilk karı için güzel bir yağış. Diğer illerimizde durumlar nasıl?
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Çok sağolun abiler, çok teşekkür ediyorum.
-
Spider man 2 (2004) filminde bu konu ele alınıyor. Doktor Otto Octavius yapay güneş projesini hayata geçiriyor fakat yaptığı bazı hesap hataları yüzünden yapay güneş, kendi manyetik alanını oluşturuyor ve önce şehri ve durdurulmazsa dünyayı yutabilecek bir büyüklüğe gelmesinden endişeleniliyor. Film her ne kadar bilim kurguda olsa bu konuya merak duyanların izlemesini tavsiye ediyorum. 🙂
-
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Yağış kütleleri bölgemize doğru genişleyerek yaklaşmakta. Konya'ya giriş yapmak üzere. Hayırlı bol kar yağışları diliyorum bölgemiz adına.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Evet abi, uzun zamandır yağan en güzel kar.
-
-
An itibariyle konumumda kar yağışı başladı. Birkaç dakika içinde yerler beyazladı. Yağış şiddetlenerek devam ediyor. 🌨☃️🌨