20 Ocak'taki sistemde soğuklar çok güzel ama yağış? Yağış soğukla denk geliyor mu?
SnowCloud tarafından yazılan gönderiler
-
-
Herhangi bir grafik veya kaynak var mı
A History of Solar Activity over Millennia | SpringerLink
Güneşin üzerinde görülen lekeler arttığında yada başka bir şekilde aktiviteleri azaldığında dünyaya ulaşan ısı miktarında azalış gözlenmiş.
Üstteki grafikte güneşten gelen ısı miktarının azalması ve diğer etmenler sonucu dünyada sıcaklığın ne kadar düştüğü belirtilmiş.
-
Güneş nasıl ısı kaybedebilir sizce
Güneş belli dönem aralıklarıyla uyku dönemine girer. Yaydığı ısı miktarı azalır. Böyle bir durumda dünya buzul çağına girebilir.
-
Efsane senaryo
Gerçek değil demi bu?
-
Yağışlar öğledne sonra tüm bölgeyi terk edecek belki ara ara geçişler olur akşama kadar ancak 21 ine kadar yağış gözükmüyor
Radarda yağışlar öğleden sonra bitecek gibi durmuyor.
-
Diyagramın aksine MGM Çarşambadan sonrasına kar vermemiş.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Sizin yorumunuzu görünce sohbette gulumsemistim zaten iç Anadolu efsanesine dönüşüyor şuan ama yine de temkini elden bırakmayın derim modellerin sağı solu belli olmuyor
Aksaray Nevşehir Niğde hattı neredeyse kar almıyor gibi
-
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. 16 Şubatta %81 ihtimal görünüyor. İnşallah bol kar yağışlı bir sistem olur.
-
Hafta sonu İç Anadolu bölgesi için durumlar nedir? Yağışlar ne şekilde olacak? Cevap verebilecek var mı?
-
Nevşehir'e yağmur mu görüyorum? Son durumlar nedir?
-
Kayseri - Nevşehir hattında Gfs 10 gün için 55 cm vermişken ECMWF 16 cm kar vermiş.
Geçen kış olanlara bakarak Gfs'nin kış tahminlerinde daha başarılı olduğunu düşünüyorum. Yeterli soğuma olursa 40 cm kar alabilir bulunduğum bölge.