Azor iyi yükselemedi yine batılı diyen arkadaşlar malesef benzer cıktı gelecek
zakum001 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Ao endeksi tekrar artması ile azor çekirdeğin güçlenmesini ve batılamasına engel.Bu haliyle bile tüm karadeniz hattı deniz kenarından batısından doğusuna her yer kar olacak .
Teşekkurler istanbul anadolu kıyıları için tahmininiz nedir
-
Yarın için uyarı;
Soğuk Cephe geçişi ile beraber şuan devam eden edirne hattında ki kar yağışı gece saatlerinden sonra Tekirdağ çevresi ardından sabah İstanbulun batısını etkileyecek.Öğleden sonra ve akşam saatlerine doğru merkeze ilerleyecek olan cephe yer seviyesinin de soğumasıyla beraber iç kesimler de yoğun yağacak ve örtü oluşması muhtemeldir uyarı yapalım iş çıkışları trafiği etkileyebilir dikkatt
Hocam çekirdegin gücü hakkında ne düşünüyorsunuz biraz daha düzelir mi
-
21-22-23-24
Hocam sizden bir işaret fişegi bekliyoruz
-
Gfs ve ecmwf de sapma ihtimali hala daha devam ediyor
Umarim tüm ülkenin en iyi faydalanabilecegi sekilde gelir
-
Arpege devam diyor
Güzel görüntü açıkcası ben diğer modellerin böyle değilde bir tık iyileşmesini bekliyorum
-
bu arada cuma günü tatil olacaktır ama ağır kar şartarını cuma akşam saatlerinden sonra bekliyorum.
Hocam sistem bozulmuş gözüküyor siz ne düşünüyorsunuz
-
24 Ocak 2022 meşhur vorteks
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Bu sistemi geçecek mi sizce
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. ECM ana senaryo olabilecek en doğulu senaryoyu vermiş. GFS bu sistemin kazananı olur.
Siz bir yakin vadeci olarak gorsel bi şolen yasar miyiz
-
Ecmwf kötü cıktı bu arada baska sitede erken guncellemiyor
-
Istedigimiz gibi olmadi yine bolgem adina
-
Batı karadenize yöneldi gibi boyle devam ederse fena degil
-
Bu saatler onemli
-
Hayırlısı bakalım
-