Bu sene Marmara’nın hüsran senesi olucak galiba
zakum001 tarafından yazılan gönderiler
-
-
2017 her bakımdan mükemmeldi soguk yağış cepheler 🥲
-
Güzel soğuk bir döneme girdik ama umarım ülkemiz adına en güzel şekilde değerlenir
-
Yağış olduğu zaman soğuk olmuyor soguk olduğu zaman yağış
-
yine sıyırıp geçen bir sistem daha
-
Yazımda da belirttim kodlamalar kendinden üretilmiyor bunları insanlar teknoloji yardımıyla yapıyor.yapmak ayrı birşey, modellerde görünen bu verileri insanlar bilgisayara girmiyor uydu aracılığıyla baglantılı olan bu modeller kendisine sunulanı da bize sunuyor.neden biz 15 gün sonra -16 lık çekirdekli soğukları gün geldiğinde aynı tarife ile alamıyoruz? İşte bunu da araştırmak lazım insanların elinde degil bunu aynı şekilde sunmak.atmosfer bir kumar gibidir.hersey yolunda giderken bir volkan patlamasının atmosfere ne gibi zararları oldugunu nelerin bir anda degişecegini az çok biliyorsunuz.küresel ısınmanın da ne gibi etkileri var görüyoruz 10 yıl önce modeller daha tutarlı degilmiydi en azından 15 gün sonra görünen sistemler geliyordu şimdi öyle bir durum söz konusu degil bunu tartışmaya açmak gerekir çok uzun ve konuşulacak bir konu winter kardeşim yeri olmadığı için çok yazmıyorum sana da iyi geceler 🙂
konuya müdahale etmek istemedim ama şunları söylemeden geçemeyeceğim ben yazılım mühendisliği mezunum,10 sene önceki yapay zeka algoritmalarıyla şimdikiler arasında dağlar kadar fark var şuan günümüzde'ki teknolojiyi 10 sene önce düşünebilir miydiniz keza meterolojinin'de öyle oldugunu düşünüyorum sizin cümleniz kendiniz ile çelişiyor ileri giderken geriye gitmek ?
-
Hep aynı filmi izliyoz ula🙄 hep sıyırıp giden sistemler. Şu azor Bi kafa atsa iskenderiyeye 😅
bu senenin sinoptigi hep böyle
-
Bu arada baktığınız model ben direk size buraya uydu görüntüsü atıyorum. Canlı canlı.
hocam o dek bantlarının gelmesi sabahı bulur mu
-
Whisper eline koluna sağlık abi
-
Şuan hala yağışın etkisi devam ediyor. Gerçek soguk girmedi daha henüz yarını da bu işin
hocam sanırım yarın dekler çok zayıf olucak
-
Bakalım ince olsun bir örtü görecek miyiz bu sefer
-
Soğuğun girdiği zaman yağış çekiliyor malesef benim konumum adına bir beklerim yok görsel bir kar yağışı görsem yeter
-
Potansiyel çok büyük bu sefer olucak inşallah bende kaçar herkese iyi geceler
-
bende güncellemeyi müsadenizle burda sonlandırıyorum,herkese iyi geceler diliyorum
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.