Takip etmeyen çok güzel şeyler kaçıracak💥💥
alçak basınçın oluşma yeri çok önemli italya tarafında oluşup gelirse bize gelene kadar ne soğuk ne bişey kalıyor,bu güncellemede biraz daha doğudan başladı oluşumuna
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturTakip etmeyen çok güzel şeyler kaçıracak💥💥
alçak basınçın oluşma yeri çok önemli italya tarafında oluşup gelirse bize gelene kadar ne soğuk ne bişey kalıyor,bu güncellemede biraz daha doğudan başladı oluşumuna
GFS takip eden yok mu
haydi sinerji
Yüksekler hariç örtü yapıcağını düşünmüyorum sığ dek kütleleriyle oluşsa bile sonrasında eriyiceğini düşünüyorum
ay sonunda bir salınım var ama yine bizi sıyırıp geçicek gibi
kütleler zaten çok sığ olacak seyirlik güzel bir görüntü görsek bile yeter
karlı bir yılbaşı için saflarısıkılaştıralım
Okulların tatil ihtimali çok düşük örtü oluşturacak bir sistem değil yüksekler harıç oda maksimum 1-3 cm
Açıkcası değişimi çok olası göremiyorum ben modeller mutabık çünkü
Azor üzerimize yattı
Kimse güncellemeyi bile takip etmiyor
Yine çabuk doğuluyor azor direnemiyor
Ukmo ve Gem sistemi veriyor ne kadar dikkate alabiliriz
Ayın 21 inden sonra yukarda sistem potansiyeli yüksek bir soguk duruşu var. Bu sogukların her an ülkemize dogru ilerleyici dogrultusunda bir çok senaryolar var şuan modellerde bu senaryoları tek tek deniyor. Vade yaklaştıkça durumlar az çok belli olur.
Bizim için 21 Aralık sonrası modeller önemli
Diyagramın çok değiştiğini gördüm bir bakmışsın bir anda çakılır hiç belli olmaz
Umarım öyle olur burda hep beraber seviniriz
Bu tabloda üzüldüğüm kısım ayın 24 ünde’ki sistemin bozulması değil ay sonunda’ki görüntüleri bozması diyagram da destek veriyor yapıcak bişey yok daha kış uzun