Sabah çıktılarına şimdi bakabildim gözyaşlarım pıt kalbim çıt
zakum001 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Aşırı tadım kaçtı yapıcak bişey yok sağlık olsu n iyi geceler diliyorum
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Herşey aslında güzel rayında giderken 96 saatlik durumda kutu içerisinde aldığım alçak basınç azora rotayı değiştiriyor.ve 200 saatlerde kadar ok yönünde sabit bekliyor. Azorun kuzey batılı hamlesi ile iyice yer ediniyor bu kısmı sogukların dengesiz bir şekilde inmesine sebebiyet veriyor. Bu kısmı takip etmek lazım
gfs'nin sabah inceledim alçak basınç o kadar ısrarcı değil öğlenle akşam çıktısında belirmiş daha çok gece nasıl bir çıktı sunacak bakalım
-
gece gfs'de görüşmek modumuzu düşürmeyelim sinerji
-
Kaçan bir şey yok tabii, daha 90. saatler kesin değil, takip ediyoruz çok da heyecan yapmadan ama umutsuzluğa da kapılmadan.
öyle tabiki hocam lakin beni üzen hem gfs'de hem ecmwf azor dayanamayıp yatıyor bunda modeller hem fikir gibi görüyorum böyle bir seneryoda çok parlak bir tablo olucağını düşünmüyorum
-
ecwmf ile gfs akşam güncellemesi kuru soğuk demiş böyle bir potansiyalin kaçması üzücü
-
İtalya derken sistem Balkanlar’a kaçmasın da
-
Yine mi olmadı be
-
bu diyagramı bile beğenmiyenleri anlamıyorum ne istiyorlar ki..
-
-
Çok doğulu indi ama patern güzel
-
Azor fena değil
-
çok oyalandı.. italya'ya verdi
-
bakalım ecmwf ne diyicek açıkcası geçen sene çok son dakika golü yedik erken yükselmek istemiyorum
-