Hafta sonu Adapazarı tarafına kampa gidicegim İstanbul’a konum olarak çok yakın gidicegim bölge 130 km civarı cumartesi oraj gösteriyor ne denli etkili olur
zakum001 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Bir sistemle vedalaşma vakti daha geldi ben tüm İstanbul açısından tatminkar bir sistem oldu
-
gerçekten mesajları okuyunca CAN hak verdim hocam bütün gün böyle mesajalara maruz kalınca haklısınız gerçekten
-
Hocam sen böyle olumsuz konuşup durdukça burada yazılın çizilenlere rağmen sana da yat uyu boş yere takip etme öyle düşünüyorsan derler.
Saldırganlıkla alakası yok bu arada. Burada asıl can alıcı nokta bu sağdan soldan duyulan şeyler gerçekleşmeyince suçlunun biz olmamız. Burada yazılanları dikkate almak daha mantıklı olacaktır eğer burada bulunuluyorsa.
olumsuz derken üzüldüğüm için böyle bi cümle kullandım ortalıgı galyana getirir gibi bir şey yaptım gibi ifade ediyorsunuz ben size telafuz ederken hocam diye telafuz ediyorum siz beni tiye alıyorsunuz canınız sağ olsun
-
O zaman yat uyu hocam takip etme
sorma uslubuma bak aldıgım cevaba bak ayrıca arkadaş ull demiş ne olmuş bir yerde görmüştür demiştir ne bu saldırganca tavır
-
Can hocam sanki içimden bir his karaya cıkamayacak gibi geliyor
-
-
Kartal 1 derece oldu yine pü
-
Akşama doğru sıcaklık artışı olabilir !!!
1.2 dereceyiz daha ne kadar artıcaz
-
anadolu yakasında kaç gibi yağış sona erer
-
Anadolu yakası kıyıları olarak zaten sıcaklığımız çok yüksek yağış o tarafa gitsin de bari mevcut olan örtüye katkı yapsın
-
Sıcaklık sıkıntısı yine baş mı göstericek Kartal olarak tam sınırdayız çünkü -0.8 derece
-
Hayırlı olsun İstanbul. Beklenenden düşük mü gidiyor?
Hocam şöyle söyleyim - derecede olmayan ilçemimiz yok
-
Şaşkınlık içindeyim Kartal bile -0.5 bu nasıl olur ya
-
anadolu yakası kıyıları olarak izliyicegiz anlaşıldı 1.2 derece