850 hpa güçlendi 500 hpa güçsüzleşti
evet ama silkonik yağış alırken -8 giriyor istanbul geneline buda kıyılarda sorun yaratır bunada şükür diyeceğiz tabiki beğenmeme gibi bir lüksümüz yok 4 senedir örtü görmüyoruz konumum adına
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluştur850 hpa güçlendi 500 hpa güçsüzleşti
evet ama silkonik yağış alırken -8 giriyor istanbul geneline buda kıyılarda sorun yaratır bunada şükür diyeceğiz tabiki beğenmeme gibi bir lüksümüz yok 4 senedir örtü görmüyoruz konumum adına
-42 sokarken şimdi -36 var istanbulun üzerinde varın farkı düşünün
ögle güncellemesine göre soğugu kırmış izobarlar daha kötü
on numara sinoptik işte,dün akşam'ki ecmwf'den sonra bunu beğenmeyeni dövmek lazım
sabah ecmwf döndü mü değmeyin keyfimize
Yer sıcaklığı denen kavram
Sibirya kökenli soğuklarda ki bu Sibirya kökenli yer sıcaklıkları çoğu zaman uygun olur ve kar yere yapışır
Ki sistem gelirse 0'ın üstünde sıcaklık görmemiz çok zor çünkü cephe arkası 850 hPa'da -20 ile destekleniyor
Yok Sibirya giriyor sıcaklıktan sıkıntı olmaz diyenlere ?
Gidiyorum ben biraz gece güncellemesinde gfs nin istikrar vermesini beklememizden başka çaremiz kalmadı
Yine yerde örtü göremiyicegim konumum adına yada cıvık bir örtü
Şimdide başımıza sıcaklık sıkıntı olucak bir rahat edemiyicez biz
Gfs sistemi geç sokuyor soğuklar kırpılmış silkon batılı
Anadolu yakasına -8 giriyor Pazar günü sizce örtü için yeterli olur mu Sibirya yb ile geliyor sistem biliyorum ama etki olarak çöl bilmiyorum amatör olarak takip ediyorum hava playlarını
168 deki izobarlara göre Anadolu’ya yaramaz gelen kütleler Tekirdağ,İstanbul’un batısına yarar
İzobarlar biraz bozulmuş gibi yanlış mı görüyorum
yere inerken zank diye yapışan kar taneleri göreceğiz