Sıcaklıklar yetersiz 🥲
zakum001 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Soğuk çıktı demiş gözyaşım pıt
-
Akşama belli olur ak koyun kara koyun
-
Dikkatli okursanız diğer yorumları icon modelinden bahsettigimi anlayabilirsiniz ama gfs siklon konusunda önemli model
Dediğiniz modellerden örnek veriyorum işte bende gfs savunuyorsunuz bende diyorum ki kendi çıktılarıyla çelişiyor ecmwf ukmo icon çıktılarıyla benzerlikleri kıyaslayın birde gfs bakın
-
İste işlerine gelmeyince batılı veya doğulu geldi diyorlar kötü diyorlar sonra ben sevmiyorum böyle olunca.
Katılmıyorum…. Çözünürlük diyorsunuz ecmwf ve icon çözünürlüğü gfs fazla ikisinin çıktısı bir biri ile örtüşüyor ama gfs her çıktısında bir birinden alakasız çıktılar sunuyor
-
Harbiden ne yapıyor gfs 120 saate bile tutarsız
-
Gfs gibi gelse 1 metre kar alıcaklar Ecmwf daha iyi diyor =D
Kıyılarda cıvık cıvık örtü olur
-
icon gerçekten güzel gidiyor
-
O yorumları heyecanımızdan, sevincimizden yapıyoruz. Samimi bir ortam oldugu için yapıyoruz ve uzatmamaya da özen gösteriyoruz. Yerli yerinde güzel şakalar olmayacaksa ne eğlencesi kalacak yorumlamanın. Esprisiz,konuşmasız sadece modeli yorumlamamizi bekliyorsanız bundan sonra öyle yaparız...
kesinlikle katılıyorum
-
ecmwf diyor ki geloooooo
-
168 çok güzel geldi ama sıcaklıklar bir tık daha iyi olması lazım
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. inc bazında ama sıcaklıklar sıkıntı gibi kıyılar için hadi bakalım
-
Bu arada gem çok iyi çıktı vermiş
-
Hiç güvenesim gelmiyor gfs ye sabah’ki çıktıya bak bide şimdiki çıktıya
-
sabah nasıldı şimdi nasıl gfs gerçekten güven olmuyor