Avrupa yakası bundan sonra ders almaz ders verir 👍🏻
Komik mi
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturAvrupa yakası bundan sonra ders almaz ders verir 👍🏻
Komik mi
Anadolu yakası izliyor
zakum001 sendemi tuzladasın
kartal asıl konumumda yarın marinaya geçicem
Şuan için rüzgar yönü karayele yatık haliyle deniz üzerinde ciddi rüzgar olmadığı için dekler azalıyor..Karayel istikametin de bir süre daha devam edecek olan dekler boğaz ve anadolu yakasına kaymaya çalışacak gibi.Avrupa yakası güneyi için rüzgar 4-5 gibi daha uygun hale geliyor diğer yerler içinde öyle tabi asıl o zaman dek bantları etkili olmaya başlayacak
hocam deklerin yönü tuzla için yarın pek parlak değil rüzgar yönü kötü ne düşünüyorsunuz
sarıyerden giriyor akşam saatlerine anadolu yakasına giriyor yagış düşerek
hocam yarın yağış kaçta kesilicek
Akşam saatlerinde Anadolu yakasını vurur mı dekler
En etkili yağışlar yarın öğleden sonra gözüküyor Karulan
Yarın akşama kadar devam eder mi yağışlar
Yarın sıcaklıkların + olma durumu var mu
Mezosilkon Avrupa yakasını yıkıp geçicek demiş
Semih hocam tahmininizde bir değişiklik var mı
mezosiklonun konumu avrupa yakasını mı gösteriyor
bugun akşam 9 gibi tuzla nasıl olur
sabir zakkum. bu onumuzde paternden tatmin olacaginiz bir yagis yakalama ihtimalimiz cok yuksek. her zaman olan degil birsey bu blokaj ve bu olustugunda illaki bir yerlere piyango vurur. olmassada bir dahaki sefere. sistem cekilmeden uzerine sistem aliyoruz. etrafimiz denizler ile cevrili insallah hepimiz umdugumuzu bulacagiz. umidi kesme hemen
Açıkçası umudum kalmadı belki kuzey kesimler bişeyler alabilir ama güney kesimler olarak benim bir beklentim yok oluşucak dekler izobarlarun dağınıklığı yüzünden çok sığ olucak güneye gelene kadar ya eriyecek yada gücünü kaybedecek
Gerçekten fiyasko oldu bu sistem