Sahil kesiminde de çok güzel kar yağışları görülecek ancak sıcaklıklar gündüzleri hava açtığında artılı değerlere çıkacağından sürekli bir erime olası. Yer yer 5-10cm görülür diye düşünüyorum ama.
Kartal hakkında ne düşünüyorsunuz hocam
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturSahil kesiminde de çok güzel kar yağışları görülecek ancak sıcaklıklar gündüzleri hava açtığında artılı değerlere çıkacağından sürekli bir erime olası. Yer yer 5-10cm görülür diye düşünüyorum ama.
Kartal hakkında ne düşünüyorsunuz hocam
Doğalgaz parasına yazık valla
Çok zor dek anca sizin çareniz. Güney kısımlar zor havada görür. 1 ila 4 cm anca yerde kar
Hocam Anadolu Güney doğusu için 15 demişsiniz ama anlamadım orasını tam ben
Hocam Kartal ne olur şanslı mıyız bu sistemde
Birde mgm nin İstanbul için yeni güncellemesine bakın
ne değişmiş hocam göremedim ben
Gfs ve ICON gibi modellerin gece güncellemelerinde verdikleri o yağışlwr gerçekleşirse bazı lokasyonlar metreye oynar.
mezosilkon nedeniyle değil mi hocam
oy oy icon yapma gözünü seviyim
300h saatlere bakıp sevinmiyorum açıkçası
aynı çıktı geçmiş olsun
Bu konuda fikriniz nedir cografyaciburak hocam?
Donan yağmur için devpoint’in 0 dan yüksek sıcaklığın 0 dan düşük olması gerekiyor koşullar bunu sağlamıyor şuan da hocamız daha iui bilir tabiki
Olan faturalara olucak fırlayan giden faturalar katlanıcak
O -42 ye illaki yağış olur merak etme.Modeller dek yağışlarını göremez.Diyagramlarda modellere göre çıktığı için fazla yağış göstermemiş.Dediğim gibi karadeniz -42 ye illaki tepki verir.
Olay Karadeniz’in tepki vermesi değil tabiki karadenizden dek bantları oluşucak ama izobarlar eğik büzük ne kadarı bölgemize gelip vırıcak
Gerçekten o kadar güzel bir sistemi kaçırdık ki kırıntıları gelicek mi diye bekliyoruz
5cm mi hocam açıkçası beni hiç tatmin etmedi bu sistem