MS: Trabzonspor 0 - 1 Fenerbahçe
Pelkas 76' (Trabzon'da sirtaki )
Fenerbahçe bir kez daha hem içerde hem dışarda Trabzon'u mağlup etmiş oluyor.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturMS: Trabzonspor 0 - 1 Fenerbahçe
Pelkas 76' (Trabzon'da sirtaki )
Fenerbahçe bir kez daha hem içerde hem dışarda Trabzon'u mağlup etmiş oluyor.
Yarın bir miktar erime olmasa belki bu mümkün olabilirdi ancak erime sorunu yaşanabilir
yarın sıcaklık sorunu olcağını sanmıyorum rakımımda ayrıca sahiller de 1 derecede gezer gibi yarın
bu gidişe 50cmi bulabilir deklerle beraber
Rakım kaç ?
100 civarı
30cm e yaklaştı konumumda ve asıl kar 6 ile 9 arası buralar coştu
fena yağıyor samsunda
dosya boyutu yuksek diyor ama direk yagmur yagiyor kar falan yok
ilginç. Merkeze de yağdığını duydum sistem şu anda yeni yeni giriyor zaten asıl kar akşam üstü başlayıp etkisini arttırarak devam edicek. Geceden sabaha kadar ise en kuvvetli olduğu zaman soğukta yeterli olur. Denize sıfır yerler her türlü kurtarır daha çarşamba dekler bile var
Evet ama şuan merkezdeyim
video atsana merak ettim cidden atakum şu anda full kar altında ilkadımı bilemem
bi gelemedi kar yagmue yagiyor samsunda
dostum sen Tekkeköyde misin?
kuvvetli grapuel hakim
Samsun denize kıyıda olan varsa hazırlansın sıcaklık orası 0'a yaklaştı gelen yapış berabarinde hafif düşüş daha yaşatır ve beyazlamaya başlar tahminimce. Akşam üstüne Samsunda beyaz kalmayan yer kalmaz sonrası zaten sistemin daha yeni girdiği an
Yarın akşamki ecm artık noktayı koyar ama şu artık netleşti gibi, Samsun gömülecek gibi duruyor, modeller ısrarla bunu gösteriyor icon bile
Samsun merkezin pazartesi sabah kar yağışı alması için sıcaklıklar uygun gözüküyor Samsun merkezde pazartesi sabahı kar yağışının başlama olasılığı nedir acaba ? Sabah 8 9 saatlerinde sıcaklıklar uygun görünüyo
Yer seviyesi sıcaklıklar tahminden daha soğuk oldu pazartesi sürpriz olabilir ama şahsen %50 erken başlaması. Akşam saatleri saf kar olup bastırır kanaatimce
ICON Samsun için kar seviyesini arttırmış
Dek sow izlersin malesef Vezirköprü öyle bir şansımız yok
Sistemde yüksek seviye rüzgarları yıldız ve karayel gözüküyor. Vezirköprü tarafları merkezden çok daha kar alıyor içini rahat tut orada soğuk problemi olmaz her türlü kıyıdan iyi olur bence. rüzgar yıldız oldu mu zaten Samsun sistem yıldızı oluyor