Arkadaşlar ayın 19 undan sonra sistem daha çok kıyılara işliyor izobarların dizilimi sayesinde. 2-3 aralıklı kar yağışları var ve bol. Değişime açık tabiki ama hafta sonu orta karadeniz adına ayın 17 sinde akşam saatlerinden sonra yağış kara evriliyor ve geceye yoğun kar yağıyor muhtemelen. Bunlar netleşen kısım. 18 de artık net gibi ama 19 ve sonrası yağış değişebilir
efsanekar tarafından yazılan gönderiler
-
-
Rica etsem şu modelin Tokat'ı gösterenini atabilecek bir arkadaş var mı ?
meteologix sitesinde var dostum
-
GFS kar haritasında ayın 27 sine kadar Samsun merkez için 60.5 cm kar vermiş... İnsan heyecanlanıyor gerçekten
-
Bu saatlerde dek fırtınası hakim olacak -38-39lar havada Batı Karadeniz ve Marmarada
The content cannot be displayed because it is no longer available. bir iki derece daha kuvvetlense gök gürültülü sağanak kar olur
-
Yarın akşama kadar belki geceye kadar kesin bakmak için takip lazım
şahsi görüşüm Marmaradaki karı biraz daha arttırıp Batı Karadenizin bazı bölgelerinde azaltır gibi orta karadeniz aynı şekilde kalabilir doğu karadenizde belki küçük değişimler olabilir
-
Kaç saat kala hala değişimler var ufak tefek değişimler değiştiriyor bu gece ve yarına bakalım bide
bu saatten sonra daha radikal değişim olmaz yarına belki
-
Öyle diyecek tabi ki..Bana da o parayı verseler deveye fil derim geçerim abim
Twitterde kendine yöneltilen soruları yanıtlıyor. Aynı zamanda Fenerbahçeli olduğuna söylemiş twitinde
-
Mesut Özil: "Fenerabahçe, İspanyadaki Real Madrid gibi. Türkiye'nin en büyük kulübü."
-
Sistem Orta Karadenizi gömdü
-
İnş vezirkopru alır
dostum senin oraları haritada 50cm e yakın göstermiş
-
Samsun merkez için 27cm kar demiş ECMWF baya arttırmış
-
bahçede oynandı maç
-
Zonguldakli67 Abi dediğin gibi diyagram 15-16sı için oranları yükseltmiş bu akşam değişir onlar
kardeşim attığın şablonun linkini atabilir misin ?
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. ZONGULDAK GÜNCEL 15-16 soğuklar düzelse 17si orta yağış alsak efsane olurdu
hangi site bu