Hayallerimiz ve gercekler bambaşka gibi duruyor. İnşallah hayallerimize evrilir.
pamukkale tarafından yazılan gönderiler
-
-
Yaz geldi, resmen basra sıcak atağı var .
-
Elinize sağlık iyi geceler.
-
Belliki Semih hocanın keyfi yerine gelmiş, bu iyiye işaret.
-
Hayırlı olsun hcam, sizi böyle aktif olarak görmek ne kadar güzel.
-
Arkadaşlar ben size katılmıyorum, dediklerinizin çoğu doğru olsada,Türkiye yi ve kendi insanımızı asla küçük görmeyin ve kompleks e kapılmayın, şuan insansız hava araçlarında 10 yıl gibi kısa bir sürede Dünya da söz sahibi olduk, ki bu sayede Dünya da bir çok dengeyi de alt üst ettik, Türkiye nin bu başarı si Dünya da makalelere konu oluyor,yani demem oki eğer inanirsak ve kenetlenebilirsek çok kısa bir zaman diliminde hayal bile edilemeyecek konuma ulaşabiliriz.
-
Hocam Denizli merkez yarın sabah a karlı uyanırmı? Birde Cuma günüe tahmininiz nedir? Daha önceki sayfada iç ege yoğun karlı demiştiniz bizde dahil miyiz ?
-
Semih hocam aslında bu yıl tam sizlik bir yıl oluyor, tüm Türkiye kar altında, önümüzdeki süreç de beklentimiz yüksek, yorumlarınız ile beslensek sizin içinde bizim içinde aşk ve şevk olacak.
-
Anlayan bir arkadaş ilk 48 saatin yağış haritasını ve toplam kar haritasını atabilir mi ?
-
Semih hocam pazartesi gece Denizli de kar yağışı bekliyoruz sizce durumumuz nedir beklentimizi yüksek mi tutalım ?
-
Denizli merkez de Örtü alırmı hocam ?
-
cografyaciburak hocam Denizli merkez için Cumartesi akşama doğru kara dönermiyiz, pazar a kalırsak yağış ihtimali çok zayıf gibi
-
Semih hocam açıklama yapacakmisiniz?
-
Denizli nin Cumartesi gece inşallah Kara dönmesi ni ve pazar, pazartesi günü devam etmesini bekliyoruz, Denizli yide deginirseniz çok memnun oluruz Efsane Semih üstadım.
-
Başınız sağ olsun kardeşim Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.