Farkında misin sıcaklığı da yağışı da tutturamamış bu site. Modeller önemli degil önemli olan radar artık. Bu akşam da olabilir. Radar sağlam olursa. Şu an gıjgıj dağına yağıyor mesela
az daha inse burdada çevirecek ki çevirir bence kky e
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturFarkında misin sıcaklığı da yağışı da tutturamamış bu site. Modeller önemli degil önemli olan radar artık. Bu akşam da olabilir. Radar sağlam olursa. Şu an gıjgıj dağına yağıyor mesela
az daha inse burdada çevirecek ki çevirir bence kky e
Bana da öyle geliyor. Yarın 17.45 gibi başlar. Geceye kadar devam eder. 18 ocakta ara ara yağar
bugün görüdk abi mesela
Beklenenden daha çok yağıcağına eminim
Metoeciel bu saatte 6 derece beklerken gerçekleşen 2.4 ulan gfs
Radar sıkıntı
havada görsek bile yeter abi şuan ısınmamız lazımdı düşüyüoruz tersine soğuk çekilmesi lazımdı
Yağışla birlikte sıcaklık artacak gibi duruyor. Esas lar senin de dediğin gibi yarın akşamüstü baslar kral
2.6
3.2 dereceye düştük kütlede geliyor belki süpriz olabilir Halitaydemir Berkayucurum60
Halitaydemir Berkayucurum60 yarın 16:00'da başlar 18 Ocak 16:00'a kadar devam gözüküyo ben 20 cm bekliyorum ya
Mgm tokata yarın için kar felan vermemiş bu nasıl iş anlamadım Tokatli6060 Berkayucurum60
mgmye bakma abi ya
Nasıl yani kral anlamadım ben. Doğrulamadı mi ? Hangisi bize yarar
ilk hali gibi olsa çok iyi olur
Bu sistem ilk normaldi sonra istanbul sistemine döndü galiba eski haline dönüyor
yağış artmış bizim inş daha da artıcak
Abi şu radar 3 saatliğine bari idare etsin ya
birazdan biter abi kar
Tokatli6060 Berkayucurum60 sıcaklık 2 derece daha düşerse güzel bir sulu kar izleyeceğiz. En önemlisi ise 17 Ocak
şuan çevirdi kky abi